כללי איך לחפש כל מילה באנגלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צדיק הכיתה;1694520:
כדי לשים לה סגנון תו אחר?
אין הבדל בין העברי לאנגלי בהגדת שפה?
פרט יותר?

• הוסף לסימניות
סתם טקסט מועתק מוורד עם מילה באנגלית פה ושם. שמתי סגנון פסקה רגיל בשביל עברית. אני רוצה לעשות שינויי גודל ופונט וכיוון בסגנון תו

• הוסף לסימניות
מנסה להבין איפה הבעיה.
חייב להיות איזה שהו מאפיין שונה בין טקסט עברי לאנגלי.
אם זה בשם של הגופן אם זה בגודל או בסגנון המיובא מוורד.
אבל בכל אופן אתן לך פיתרון יתכן ויש פתרונות יותר טובים.
בקובץ וורד שים לב שוודאי יש שוני במאפיין, לרוב טקסט עברי יהיה כשם של גופן תחת הכותרת גוף עברי, ואילו האנגלית יהיה תחת שם "גוף" בלבד.
הייתי ממליץ לך לשנות שם בחיפוש החלף על פי מאפין כל שהו, ואז להגדיר למשל שכל גוף עברי תן אותו בצבע אדום וכל גוף בצבע כחול.
לאחר הייבוא לאינדיזיין תוכל למצוא בקלות ע"י חיפוש צבע אדום והחלף ל... חיפוש צבע כחול והחלף ל...

• הוסף לסימניות
בחיפוש של אנגלית בטקסט עברי, לפי מיטב ידיעתי יש לחפש בתוך ה-@ את any letter ואז התוכנה מבחינתה מוצאת כל אות (=באנגלית). עברית עבורה זה לא אות.

• הוסף לסימניות
חפשי לפי שפה. לרוב וורד מסמנת באופן אוטומתי את השפה (למזלינו המעמדים). כמובן שזה בתנאי שמייבאים את הקובץ לאינידיזיין עם הפירמוט.

• הוסף לסימניות
הבעיה שכבר עשיתי העתקה לאינדיזיין בלי סגנונות. (יבוא הסגנונות של וורד תקע לי את התוכנה. זה 500 עמודים בסגנון אחיד וקבוע ובלי הרבה בולדים, העדפתי לעמד ידנית) זה קצת להתחיל מהתחלה את העבודה. אין לאינדזיין אפשרות להבחין בין אות עברית לאנגלית? (ע"י גרפ או משהו)

• הוסף לסימניות
כמובן שאפשר למצוא אותיות בודדות ואף מילים, הבעיה היא כשרוצים למצוא גם את סימני הפיסוק וכו' ששיכים לאנגלית. פה אין דרך ברורה להבדיל בין אנגלית לעברית, ולכן זה קצת בעייתי. אם מדובר במילים בודדות אז יותר קל אולי.

• הוסף לסימניות
טוב נראה שהרעיון של דאבל עבד טוב, אבל צריך לבדוק בכל המסמך אם הכל בסדר

• הוסף לסימניות
אני מנסה להשתמש בזה
([\l\u]+[^א-ת]*[\l\u])+
אבל לא יפתור פיסוק וניקוד שאחרי האנגלית רק בתוכה

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל מכניס את השורה הזו
[\l\u]+
בסגנון גרפ, ונותן לה סגנון תו לועזי ולא נתקל בבעיות של פיסוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1694785:
אני בדרך כלל מכניס את השורה הזו
[\l\u]+
בסגנון גרפ, ונותן לה סגנון תו לועזי ולא נתקל בבעיות של פיסוק

ללא ספק גרפ זה לא מוצא את הפיסוק. כנראה שאין לך צורך בזה אם כך.

• הוסף לסימניות
אם יש לי סגנון תו למילים באנגלית בטקסט אך חלקם הוקלדו באותיות קטנות וחלקן בגדולות
יש לי אפשרות למצוא לדוגמא את הגדולות ולעשות החלפה לאותיות קטנות, כדי שתהיה אחידות?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה