ביטוח רכב.מה הפתרון הכי יעיל נגב גניבת רכב?
בתוספת תפילה וצדקה כמובן...
לשים משהו על ההגה- מוט נעילה שכזה, או משהו יותר משוכלל?
יש קודן לרכב, אבל משערת שהגנבים לא מתרשמים מזה...
מחפשת פתרון שיגרום להם להתייאש לפני מעשה...
תודה!
כמה פחות או יותר עלות ביטוח רק נגד גניבה?ביטוח רכב.
אפשרי ביטוח רק נגד גניבה ולא ביטוח מקיף כולל.
זה לא יקר.
אחד מהם הוא הרכב שלי10 הדגמים הכי נגנבים בישראל:
מאזדה 3, קיה פיקנטו, מאזדה 6,יונדאי i-25, טיוטה קורולה, יונדאי טוסון, קיה נירו, מאזדה CX5, קיה ספורטג' ויונדאי קונה
מה לעשות, נשמע שכן,אחד מהם הוא הרכב שלי
אני לא רוצה לשלם ביטוח מקיף, שילמתי כבר 4 שנים ובחישוב פשוט זה לא משתלם לי עוד מעט יגיע לחצי מעלות הרכב,
הרכב שלי מלפני 2020 -אבל עדיין...
מוט לנעילת ההגה -הפתרון הכי הגיוני??![]()
מתי ככלל כדאי לעשות ביטוח ?אחד מהם הוא הרכב שלי
אני לא רוצה לשלם ביטוח מקיף, שילמתי כבר 4 שנים ובחישוב פשוט זה לא משתלם לי עוד מעט יגיע לחצי מעלות הרכב,
הרכב שלי מלפני 2020 -אבל עדיין...
מוט לנעילת ההגה -הפתרון הכי הגיוני??![]()
טויוטה ראב 4 הוא רכב שגם נגנב הרבה10 הדגמים הכי נגנבים בישראל:
מאזדה 3, קיה פיקנטו, מאזדה 6,יונדאי i-25, טיוטה קורולה, יונדאי טוסון, קיה נירו, מאזדה CX5, קיה ספורטג' ויונדאי קונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים