רכבים איך למנוע גניבת רכב?

• הוסף לסימניות
מה הפתרון הכי יעיל נגב גניבת רכב?
בתוספת תפילה וצדקה כמובן...

לשים משהו על ההגה- מוט נעילה שכזה, או משהו יותר משוכלל?
יש קודן לרכב, אבל משערת שהגנבים לא מתרשמים מזה...
מחפשת פתרון שיגרום להם להתייאש לפני מעשה...
תודה!

• הוסף לסימניות
אדם בשכונה אצלנו הם באו עם רכב 4*4 ופשוט גררו את הרכב. תפסו את הרכב מקדימה עם איזה כבל וחיברו לוו גרירה.
לזה כל הקומבינות לא יעזרו. (והיה לו איתוראן וגם זה עד ש.. היה מאוחר.)

• הוסף לסימניות
מה הפתרון הכי יעיל נגב גניבת רכב?
בתוספת תפילה וצדקה כמובן...

לשים משהו על ההגה- מוט נעילה שכזה, או משהו יותר משוכלל?
יש קודן לרכב, אבל משערת שהגנבים לא מתרשמים מזה...
מחפשת פתרון שיגרום להם להתייאש לפני מעשה...
תודה!
ביטוח רכב.
אפשרי ביטוח רק נגד גניבה ולא ביטוח מקיף כולל.
זה לא יקר.
====
לענ"ד הכי יעיל זה מי שיש לו חניה שמורה וסגורה.
אבל אין כמעט בזה דבר במחוזותינו.

• הוסף לסימניות
לעצם העניין שמעתי שיש חנויות חשמל לרכב שיש להם דברים סודיים שהם מתקינים ברכב, ואז כשפורצים ומתניעים בגניבה, הרכב נעצר ולא נוסע.

• הוסף לסימניות
מוט נעילה הכי בטיחותי (אבל זה לא כזה מעשי)
הגניבות היום זה בעיקר רכבים מסוימים
וזה ע"י שלט אוניברסלי שמקודדים אותו (מה שעוקף את כל מערכות ההגנה של הרכב)
רוב הרכבים שנגנבים הם חדשים מ2020 ומעלה

• הוסף לסימניות
אם רוצים דווקא אפשר לעשות מפסק למוליך של המשאבת דלק ולהתקין במקום מוסתר באזור הנהג כמובן, כשרוצים לוחצים על המפסק ומאז א"א להתניע עם כל הטריקים והשטיקים עד שמפעילים חזרה את המשאבת דלק.
התעסקות, לכבות, להדליק, לא נראה לי מתאים לרוב מוחלט של האוכלוסיה.
כמובן לא יעיל נגד גרירה

• הוסף לסימניות

אמצעים חשובים שיכולים למנוע גניבת רכב​

אלו האמצעים החשובים ביותר שיכולים לעזור רבות במניעה ועיכוב של הגנב במקרה ובו הוא מנסה לגנוב את הרכב:

• מערכת איתור - מערכת איתור לרכב הינה פתרון מעולה שיכול לעזור במקרים בהם גנבו לכם את הרכב. באמצעות מערכת האיתור, תוכלו לדעת היכן נמצא הרכב בכל רגע נתון.
  • קודן - אם אין לך קודן ברכב, אולי כדאי לחשוב להתקין קודן לרכב. קודן לרכב לא מה שיעצור את הגנבים מלגנוב לכם את הרכב, אבל בהחלט יכול לעכב בהרבה.
  • ''עלוקה'' - כיום ישנן לא מעט מערכות שמשביתות את החשמל ברכב או את מערכת הדלק ובכך לא ניתן להניע את הרכב ולגנוב אותו. עלוקה לרכב זה פתרון מעולה שיכול למנוע את גניבת הרכב.
  • מפתח חכם - רכבים בעלי מפתח חכם נפוצים בעיקר אצל מכוניות יוקרה או מכוניות בשנתונים גבוהים. באמצעות המפתח החכם תוכלו להניע את הרכב כאשר אתם בקרבת הרכב וזאת מכיוון והרכב מזהה את השבבים האלקטרוניים שנמצאים על המפתח החכם.
  • מנעול הגה או מנעול הילוכים - הדרך הישנה והפשוטה. מנעולי הגה או מנעולי הילוכים יכולים בהחלט לעכב ואפילו לגרום לגנב לוותר מראש על גניבת הרכב שלכם.
  • מערכות אזעקה - כיום יש מגוון רחב של מערכות אזעקה לרכב. שיכולות להתריע לכם בטלפון או בשלט במידה ומנסים לפרוץ לכם את הרכב ולגנוב אותו. שימו לב - כיום השימוש במערכות אזעקה שעושות רעש אינו חוקי.
  • משבת מנוע - תפקידו של האימבולייזר הוא להשבית את המנוע מבלי שיוקש הקוד הסודי שאותו רק בעל הרכב יודע. כיום יש לא מעט רכבים חדשים שמגיעים עם המערכת הזו.
    קרדיט: מפתח בקליק.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כאן מנעול הגה,
לדעתי גם שווה להתקין אזעקה אפילו שזה לא חוקי, אבל אזעקה רק על ניסיון פריצה ולא על כדור שפגע ברכב שהשכנים לא יזמינו לכם משטרה,

• הוסף לסימניות
10 הדגמים הכי נגנבים בישראל:
מאזדה 3, קיה פיקנטו, מאזדה 6,יונדאי i-25, טיוטה קורולה, יונדאי טוסון, קיה נירו, מאזדה CX5, קיה ספורטג' ויונדאי קונה

• הוסף לסימניות
ראיתי איפשהו אינני זוכר היכן ,
שגם מיצובישי אאוטלנדר מככב גבוה בסדרי עדיפויות של הגנבים.

• הוסף לסימניות
מאזדה 3, קיה פיקנטו, מאזדה 6,יונדאי i-25, טיוטה קורולה, יונדאי טוסון, קיה נירו, מאזדה CX5, קיה ספורטג' ויונדאי קונה
אחד מהם הוא הרכב שלי :sne::sne:

אני לא רוצה לשלם ביטוח מקיף, שילמתי כבר 4 שנים ובחישוב פשוט זה לא משתלם לי עוד מעט יגיע לחצי מעלות הרכב,

הרכב שלי מלפני 2020 -אבל עדיין...
מוט לנעילת ההגה -הפתרון הכי הגיוני?? o_O

• הוסף לסימניות

אני לא רוצה לשלם ביטוח מקיף, שילמתי כבר 4 שנים ובחישוב פשוט זה לא משתלם לי עוד מעט יגיע לחצי מעלות הרכב,

מה לעשות, נשמע שכן,
כל השכלולים של היום אפשר לפרוץ בקלות,

• הוסף לסימניות

מתי ככלל כדאי לעשות ביטוח ?
באחד מכמה המקרים
1. כשהאדם אינו מסוגל לקבל אפשרות של מקרה הביטוח.
אדם שקנה רכב בחצי מיליון שקלים, אם הרכב יגנב הוא אינו מסוגל לסבול את ההפסד.
2. או לחילופין אדם רגיש שאם הוא מפסיד סכום כסף הוא 'לוקח זאת קשה'.
3. או כשהאדם אינו 'ישן טוב בלילה' בגלל החשש ממקרה ביטוח.
4. כשהמקרה שלו משתלם במיוחד לבטח.

לכן מאוד ראוי לעשות ביטוח צד ג
כי אדם רגיל אינו מסוגל לספוג מקרה בו הוא ישלם חצי מיליון ש"ח.

לא כדאי ביטוח למכונת הכביסה, כי מקסימום נקנה חדשה ב3000 ש"ח.
אבל משפחה בת 15 נפשות שמכונת הכביסה עובדת כל הזמן ובחברת הביטוח לא מתעניינת כמה נפשות במשפחה.
מקרה כזה לך משתלם לבטח.

לכן רכב זול וישן לא כדאי ביטוח מקיף רק אם האדם אינו רגוע או מדובר במקום שורץ גנבים ועלות הביטוח לא מייקרת משמעותית את הביטוח במקום זה.

• הוסף לסימניות
טויוטה ראב 4 הוא רכב שגם נגנב הרבה

• הוסף לסימניות
אני ראיתי סקר שכותב שקיה ויונדאי הכי פשוט לפרוץ [כמובן בלי השיכלולים של הנעילות]

• הוסף לסימניות
בדיוק אנחנו מתלבטים אם להתחדש בקיה נירו 2022
לא כדאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה