D
Deleted 66182
אורח
- הוסף לסימניות
כמה אבקה על כמה קמח?(אני שמה קמח רגיל עם אבקת אפיה)
כמה אבקה על כמה קמח?(אני שמה קמח רגיל עם אבקת אפיה)
על כל כוס קמח- כפית אבקת אפיה.כמה אבקה על כמה קמח?
ישליאגב, קחי בחשבון שכדי להחליק את העוגה בצדדים צריך קלף, ככל שהעוגה גבוהה יותר הקלף צריך להיות גבוה יותר... אפשר גם להחליק עם ספטולה, קצת יותר קשה לעבודה אבל אפשרי
עם מכסה או בלי?אפשר בלי נייר אפיה, לשמן את הסיר טוב ואז כשאת מוציאה מהתנור להעביר סכין ואח"כ להפוך
אם את רוצה לשים נייר אפיה (לדעתי עדיף) אני גוזרת נייר אפיה עגול לתחתית ואת הדפנות עוטפת בנייר אפיה, צריך רק שזה ישב צמוד ממש כדי שלא יהיו "קימוטים" בעוגה אז תדביקי את זה עם קצת שמן
בלי. קחי בחשבון מינימום שעתיים אפיה (אם את אופה על 150 שזה עדיף לדעתי כי אז בטוח העוגה נאפית גם מבפנים)עם מכסה או בלי?
שעתיים טורבו בלי מכסה? איך לא נשרף?בלי. קחי בחשבון מינימום שעתיים אפיה (אם את אופה על 150 שזה עדיף לדעתי כי אז בטוח העוגה נאפית גם מבפנים)
זה לא חום גבוה והרבה פעמים לוקחת לעיסה בפנים זמן להאפות כי זה כמות גדולהשעתיים טורבו בלי מכסה? איך לא נשרף?
כאילו סמאש קייק?עוגה גבוהה מצופה קרם לבן.
קודם כל איך מצליחים להכין עוגה גבוהה?
מכינים כמה עוגות?
מכינים בלילה כפולה בסיר הפלא? איך היא נאיפית בפנים?
ועכשיו לקרם,
יש טיפים לקרם יציב?
עדיף לצפות בבצק סוכר?
קניתי קישוט לשים מעל, לא צריכה עוגה צבעונית, רק לבנה חלקה.
מאד אשמח אם אי פעם הכנת עוגה גבוהה כזו ותוכלי לשתף אותי בתהליך.
סה"כ, יש לי בסיס טוב, בעז”ה אמור להצליח.
תודה!
חייבת מבחינת מאד רוצהכאילו סמאש קייק?
מי אמר שאת חייבת להכין![]()
בהצלחה!!חייבת מבחינת מאד רוצה
www.prog.co.il
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים