- הוסף לסימניות
ב"ה לפני כשנה וחצי הגיעה בתי הראשונה למצוות וכמובן שעיצבתי לה בפוטושופ ובקורל אלבום מהמם.
החלטתי על כיוון של "סקראפ-בוק" כי למרות שזה לפעמים קיטשי, זה מתאים לגיל.
מאד נהניתי מהעבודה כי אין קליינטים שיגידו מה לעשות וכו'.
רק מה? זה לקח לי המון המון המון שעות עבודה. כל עמוד רקע שונה, צבעים שונים, סגנון אחר. יצא עליז ושמח אבל...זה היה כמובן על חשבון לקוחות והפסדתי מזה המון כסף! וכמובן המון שעות שינה...
עוד כשנה בעז"ה יש לי עוד בת מצוה. אני רוצה להתחיל מוקדם.
אין מצב שאני עושה משהו אוטומטי למשל של אי-בוק או פיקס-איט. ברור שאני מעצבת לה משהו אישי. אבל אני רוצה משהו שירוץ.
(חשבתי על רעיון יפה של סיפור פשוט על ילדה - או שאמצא או שאמציא - ובו לשבץ את תמונותיה מילדות ועד עכשיו.
אבל זה רק רעיון רקע, אין רעיון פרקטי לביצוע וזה גם יכול לקחת הרבה זמן. )

יש טיפים? עצות? דוגמאות?
אם יש כאן מישהו שרגיל בעיצוב אלבומים, ודאי יש לו רעיונות לקיצור דרך. זו עבודה מהנה מאד אך יכולה להיות מייגעת ועמוסת שעות עבודה.
תודה רבה מראש!!!
אני מצרפת צילום מסך של חלק מהעמודים של האלבום הקודם שתבינו את הקיטש ואת העבודה הרבה.
החלטתי על כיוון של "סקראפ-בוק" כי למרות שזה לפעמים קיטשי, זה מתאים לגיל.
מאד נהניתי מהעבודה כי אין קליינטים שיגידו מה לעשות וכו'.
רק מה? זה לקח לי המון המון המון שעות עבודה. כל עמוד רקע שונה, צבעים שונים, סגנון אחר. יצא עליז ושמח אבל...זה היה כמובן על חשבון לקוחות והפסדתי מזה המון כסף! וכמובן המון שעות שינה...
עוד כשנה בעז"ה יש לי עוד בת מצוה. אני רוצה להתחיל מוקדם.
אין מצב שאני עושה משהו אוטומטי למשל של אי-בוק או פיקס-איט. ברור שאני מעצבת לה משהו אישי. אבל אני רוצה משהו שירוץ.
(חשבתי על רעיון יפה של סיפור פשוט על ילדה - או שאמצא או שאמציא - ובו לשבץ את תמונותיה מילדות ועד עכשיו.
אבל זה רק רעיון רקע, אין רעיון פרקטי לביצוע וזה גם יכול לקחת הרבה זמן. )
יש טיפים? עצות? דוגמאות?
אם יש כאן מישהו שרגיל בעיצוב אלבומים, ודאי יש לו רעיונות לקיצור דרך. זו עבודה מהנה מאד אך יכולה להיות מייגעת ועמוסת שעות עבודה.
תודה רבה מראש!!!
אני מצרפת צילום מסך של חלק מהעמודים של האלבום הקודם שתבינו את הקיטש ואת העבודה הרבה.
הנושאים החמים