בנאדם שאין לו את הערכים הבסיסיים שיש לנו, מתקשה מאוד להבין מה הרעיון...יש לו בעיה טכנית עם חסימה של נטפרי? אתרוג? וכו'???
מה לשכנע?
יש דרך טכנית להתחבר עצמאית לנטפרי? בלי ידיעתו?יש בעיה טכנית או אבטחה ברשת של העבודה עם החסימה?
כי אם לא פשוט מתחברים לנטפרי..
בוודאי, אבל כדאי שידע.. שלא תעברו על בעיות אבטחה או דברים אחרים..יש דרך טכנית להתחבר עצמאית לנטפרי? בלי ידיעתו?
יש אפשרות לעשות רק VPN של נטפרי?בוודאי, אבל כדאי שידע.. שלא תעברו על בעיות אבטחה או דברים אחרים..
אפשר להגיד אני עושה על חשבוני סינון ואם זה יפריע לעבודה אני אוריד אותו וככה לעשות את זה בנועם והסכמה
לעניין הטכני להתחברות לנטפרי:
NetFree - VPN של נטפרי
netfree.link
20 ש"ח לחודש וקדושה וטהרה גם בעבודה
בהצלחה!
צריך להסביר לנטפריי למה צריך VPNיש אפשרות לעשות רק VPN של נטפרי?
כי אני הייתי צריכה לעשות גם של RL עם תשלום כפול
ואם מדובר במחשב נייד עם ראוטר אלחוטי-אפשר רק את זה?
גם אצלי הוא לא הבין, וכאות הוכחה לכך שהגלישה באינטרנט היא רק בידי ואני בוחרת לאן לגלוש ואני יכולה להיות אחראית על עצמי, (כמו שאת שומרת על עצמך לאכול רק כשר, לא לחלל שבת וכו')בוס (חילוני, כמובן) שאינו מבין את הצורך בחסימה משמעותית של הרשת -
מה הפתרון?
לא ראיתי עדיין סינון על וואצאפאגב אני מנצלת את האשכול- לבקשת עזרה:
מי יודע איזו חסימה הכי טובה- אפשר להתקין על וואצאפ?
מעניין שאפשר וואצפ בנטפרי. בכל אופן בהדרן יש אפשרות לחסימה של תמונות הפרופיל שזו חסימה שבהחלט במקום...לא ראיתי עדיין סינון על וואצאפ
גם נטפרי מציג את כל התמונות פרופיל
1. להסביר שזה מייעל את העבודה.בוס (חילוני, כמובן) שאינו מבין את הצורך בחסימה משמעותית של הרשת -
מה הפתרון?
אשמח לכל עזרה מנסיון!.
VPN חייב לבוא עם וויפרי , אחרת זה לא שווה הרבה. וכדאי לקבל על זה אישור עקרוני.לעניין הטכני להתחברות לנטפרי:
NetFree - VPN של נטפרי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים