קורונה איך מביאים דוגם הביתה?

• הוסף לסימניות
האמא חיובית,
איך הילדים עושים בדיקה?
האבא לא רוצה לקחתם כי הוא שומר מהם ומהאמא בידוד כדי לא להצטרך בידוד
אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
מחפשים מישהי שהיתה מאומתת
והיא לוקחת את הילדים לבדיקה
או שמחכים למד"א(יותר מהר לחכות למשיח....) שיבואו הביתה

• הוסף לסימניות
היום הגיע אלי בודק ממד"א, התקשרתי לקופ"ח אמרתי שההורים מאומתים ואנחנו צריכים בדיקות קורונה בבית, המזכירה לקחה פרטים ואמרה שתעביר לרופא שיתן הפניה למד"א ואחכה לטלפון מהם.
הייתי בטוחה שיקח מלא זמן והופתעתי לטובה ממש!
אחרי בערך שעה קיבלתי טלפון אוטומטי ממד"א שאני אאשר את הפרטים ואת הכתובת ויצרו איתי קשר ואחרי חצי שעה בערך התקשר הדוגם ואמר שהוא מגיע עוד 20 ד' ותוך 10 ד' היה אצלי בבית.
היה פשוט וקל!

• הוסף לסימניות
אני ממתינה להם כבר מיום חמישי....
ולא יצרו קשר ולא כלום
אני ובעלי חיוביים ואין מי שיקח אותם

• הוסף לסימניות
אנחנו בכללית, ובכמה פעמים כשמישהו מבני המשפחה יצא חיובי גבולי - מד''א הגיעו בתוך שעתיים מרגע יצירת הקשר עם הקופה.

• הוסף לסימניות
מאוחדת - אומרים להם את הבעיה,
הם מעבירים את הפרטים למד"א
ומד"א יוצרים קשר, מגיעים ובודקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה