קניה או שכירות?ישא ברכה מאד מצליח בירושלים. לא יודעת מה באיזורים אחרים. הדירה שלי נחטפה ביום אחד דרכם
בשידוך שני הצדדים מוכרים ושני הצדדים קונים,תמיד יש את כל הסוגים
אילו שאוהבים אם בלעדיות ואלו שלא
חלק בלי תיווך חלק עם
רק לא פעם חשבתי ותעיתי
שדכנות דומה הרי לתיווך
למה בשידוכים לא קיים המושג בלעדיות
גם כאן השדכנים היו יכולים לטעון
אם תביא לי בלעדיות על הבחור/ה
זה ישתלם
מוזר , לא?
דירה נשרפת היא דירה שלוקח ראה וקיבל רושם שלילי עליה.מה זה דירה נשרפת?? פשוט שטות.
עוד דרך לגרום לך להוציא כסף על תיווך...
המצאה של מתווכים ותו לא!
ממש לא דומהכנ"ל יועצי משכנתאות
שכירותקניה או שכירות?
לא ענית על שום טענה שהועלתה פהלפני שאני יכתוב את אשר על ליבי גילוי נאות אני מתווך בעיר הקודש צפת
הנושא של בלעדיות:
בלעדיות בהחלט מורכב עבור המוכרים לכל אחד יש את החשש שהוא נתקע עם מתווך שלא עובד על הדירה
מצד שני מתווך שאין לו בלעדיות יעשה הכול למכור את הנכס הכי מהר שיש כולל קונה גרוע ולחץ להוריד מחיר כי אם הוא לא הראשון שסוגר את העסקה מתווך אחר לוקח את העמלה
אני עובד רק עם בלעדיות ונתקלתי בהרבה מקרים שהיה לי נכסים ועשיתי תחרות בין הקונים כי היה לי בלעדיות
הנקודה הכי חשובה זה לבחור מתווך טוב ומקצועי אחרת הנכס שלכם הולך לישון לחצי שנה. זה לא בושה ואפילו מומלץ להתקשר למתווך ולקבל ממנו תשובות מה הוא עשה כדי למכור את הנדל"ן שלכם
הנקודה של גובה העמלה:
ממליץ לשבת לשיחה עם מתווך לשמוע מה הסדר יום שלו ותבינו למה הסכום הזה הגיוני
נ.ב. לא פעם אני שואל את עצמי למה אנשים שיש להם כמה נכסים ובתים יותר טיפשים מאנשים רגילים ונותנים בלעדיות ומשלמים 2% + מע"מ לא כולל מתנה אחרי העסקה
מה הם לא יודעים שיודעים אנשים שלא עשו יותר משלוש עסקאות נדל"ן בחיים?...
מזמין אתכם לקנות נדל"ן בצפת למגורים/להשקעה ולקבל שירות טוב ומקצועי 0505998583
elyahugold אסור לפרסם מייל
צודקבשידוך שני הצדדים מוכרים ושני הצדדים קונים,
בשונה מדירה שיש מוכר אחד וקונה אחד.
אני, אחלה דירהאתה מכיר מישהו שקנה דירה דרך ישא ברכה ?
לא פחותנ.ב. לא פעם אני שואל את עצמי למה אנשים שיש להם כמה נכסים ובתים יותר טיפשים מאנשים רגילים ונותנים בלעדיות ומשלמים 2% + מע"מ לא כולל מתנה אחרי העסקה
מה הם לא יודעים שיודעים אנשים שלא עשו יותר משלוש עסקאות נדל"ן בחיים?...
אז את אומרת שזה היה בגלל המתווך עיסקה טובה או למרות המתווך?נכון. על פעמיים אחרות שקנינו דירה לא הרגשנו ככה.
כולל שקרים מהותיים שאני לא מבינה איך יהודי יר"ש יכול לשקר במצח נחושה ככה. לשקר ממש, לא לעגל פינות. על דברים מהותיים!
גם לא מסכימה עם זה שלוקחים מחירים כאלה מפולפלים, אבל זה באמת צריך מישהו שישבור את השוק ולא ראיתי מיזם כזה שהצליח.
עדיין אני חושבת שבאופן כללי הדירות הטובות נמצאות אצל המתווכים. אין סיבה לבן אדם עסוק להתעסק עם דירה וטלפונים על חשבון הלימוד והעבודה לא אם כן הדירה לא מציאה כ"כ או שהוא רוצה תעריף יקר יותר. כמובן יש יוצאים מן הכלל וביד 2 וכד' אפשר למצוא דירות .
אני חושב שיש הבדל מהותי (אין לי אינטרס בנושאכנ"ל יועצי משכנתאות
יותר ממה שחשוב הריביות חשוב התמהיל והיכולות.ממש לא דומה
אסור לחסוך ביועץ משכנתא
שברירי אחוזים בריביות יכול להיות בעשרות שנים מאות אלפים
זה טעות יסודית לחסוך את ה8/10K האלה
[אני עוד לא יועץ משכנתא. אולי אם היה לי זמן]
פעם ראשונה ושניה בגלל השקרים של המתווך אם הם לא היו משקרים לא היינו קונים את הדירות וכנראה עד היום היינו מחוסרי דיור.אז את אומרת שזה היה בגלל המתווך עיסקה טובה או למרות המתווך?
אניאתה מכיר מישהו שקנה דירה דרך ישא ברכה ?
קניתי דרך בורסת הדירות בבית שמש הם לוקחים אם אני לא טועה 25 ש"ח לחודש..אתה מכיר מישהו שקנה דירה דרך ישא ברכה ?
אנחנו.אתה מכיר מישהו שקנה דירה דרך ישא ברכה ?
כתבתי את זה בהקשר שיועצי משכנתאות הם אנשי שיווק.אני חושב שיש הבדל מהותי (אין לי אינטרס בנושא).
וכמה זמן ביזבזתם במשך חודש הזה לראות דירות לא רלוונטיות ?אולי יחזק כאן מישהו-
בס"ד אנחנו קנינו דירה (בעיר חרדית מבוקשת!) דרך "דירומט" נרשמנו לחודש אחד וביום האחרון של החודש התפרסמה הדירה הזו.
הקב"ה מנהל את העולם והוא ראה שלא נעמוד בזה (תרתי משמע) לשלם את דמי התיווך המעצבנים.
כן, קנינו את הדירה אחרי עליה דרמטית במחירי הדירות בזמן קצר- אבל, יש חיבוקים משמיים...
ועוד, זה סיעתא דשמיא של אברך.
מחילה אם סטיתי קצת מהנושא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים