@וקנה לך חבר
אני ממש מבינה את המקום שלך, את הרצון לחברה טובה וקרובה, ליצור קשר יותר עמוק וחזק, מעבר לשכנות או חברות מהעבודה - להיות אחת בשביל השניה תמיד - זה נכס יקר וטוב לחיים!
(למרות שצריך גם להיות ערניים, לא להגזים ולהיסחף - ולזכור שהמשפחה בסוף מעל הכל...
אבל את עוד לא אוחזת בשלב הזה, אז אני לא רוצה לסטות, רק ציינתי את זה כנקודה לתשומת לב שאי אפשר להתעלם ממנה..)
אני לא חושבת שהעצות שרשמו פה שוות משהו (וסליחה מכולן!) לא יודעת אם זה אפילו נקרא עצות, פשוט כל אחת סיפרה על עצמה ועל המצב שלה... או על הקשר עם חברות שכבר יש לה..
אני מהיכרות עם המקום שלך - ארשום לך מה אני באמת חושבת שיכול לעזור למה שאת מחפשת, גם אם אולי זה יישמע קצת מוזר.
את צריכה קודם כל לחשוב על מישהי שמתאימה לך ושאת מעוניינת להיות איתה בקשר קרוב.
כשמצאת מישהי כזו, המטרות הבאות הן: א. לראות אם היא גם מעוניינת בקשר. ב. לבדוק אם הקשר זורם וכיף לכן ביחד.
בשביל להשיג את המטרות האלו לא מספיק טלפונים או עוגות, זה לא ממש מראה לה שהיא חשובה לך ושאת רוצה כזה קשר... גם ביקור קצר עם הילדים, או הליכה לגינה ביחד, לא יעזרו ולא יעשו את העבודה.
צריך לחשוב על יציאה ביחד, רק שתיכן, למקום נחמד כמו מסעדה, כשיש לכן ערב פנוי. כמובן אחרי שאת כבר מכירה אותה ויכולה להציע דבר כזה.
ואז דבר ראשון את יכולה לראות איך היא מקבלת את ההצעה - אם היא מתלהבת או לפחות מסכימה בשמחה, ולא מחפשת תירוצים לסרב - זה סימן שהיא גם חושבת שיהיה לה נחמד איתך לבד והיא מעוניינת בקשר איתך.
דבר שני, בהזדמנות כזו אתן יכולות לבדוק. לראות אם יש כימיה, נושאים משותפים, אם כיף לכן ביחד... ואם עשה לכן חשק לצאת שוב.
אחר כך לא צריך לצאת יותר מפעם בשבועיים ואפילו פחות - אבל אז גם לטלפונים ולכל הקשר שמסביב כבר יש טעם אחר. והמטרה משותפת...
זה נשמע קצת כמו ברעיון של פגישות לפני נישואין - אז כמובן שאין מה להשוות, אבל לדעתי זו הדרך גם בשביל למצוא חברה טובה כמו שאת מחפשת.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ולעזור במשהו..
בהצלחה!