אפשר פרטיםיש לי כרגע משרה לגבר בבני ברק שמחייבת וואטצאפ
תפוצת מייל לגברים במייל הזה המייל שפורסם הוא טעותיש גם תפוצה עבור גברים ניתן להגיש בקשה במייל 6343116 @ gmail.com
אני הלכתי לעבוד בביטוח רכב ודירה ללא שום ניסיון קודם ומאוד הצלחתי בזה. אבל זה גם תלוי במי שילמד את העבודה. אני היה לי מישהי עם מלא סבלונות ולא התביישתי לשאול שאלות.אפשר לעבוד בביטוח בלי שום נסיון קודם?
איזה נסיון כן צריך?
סוכנת מכירות, קשרי לקוחות, סוקרת.שאלה נוספת בתחום התעסוקה , סתם קפצתי על האשכול .
אישה שמחפשת עבודה שהיא פחות לשבת במשרד ולהקליד ולתייק , אלא משהו מעניין יותר אפילו משרת שטח [ ניידת]
לא מחפשת משרות כמו גן/צהרון אלא משרה שהיא לא משרדית [לפחות לא ברובה] אלא משרת שטח .
יש למישהו רעיונות מעניינים ?
באיזה איזור?שאלה נוספת בתחום התעסוקה , סתם קפצתי על האשכול .
אישה שמחפשת עבודה שהיא פחות לשבת במשרד ולהקליד ולתייק , אלא משהו מעניין יותר אפילו משרת שטח [ ניידת]
לא מחפשת משרות כמו גן/צהרון אלא משרה שהיא לא משרדית [לפחות לא ברובה] אלא משרת שטח .
יש למישהו רעיונות מעניינים ?
יש משהו בחיפה?יש לי כרגע משרה לגבר בבני ברק שמחייבת וואטצאפ
ומשרת ניהול בנתיבות גם לגבר
ירושליםבאיזה איזור?
מה זה סוקרת ?סוכנת מכירות, קשרי לקוחות, סוקרת.
רלוואנטי?ומשרת ניהול בנתיבות גם לגבר
מטעם הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, חלק מדרישות התפקיד - ניידות.מה זה סוקרת ?![]()
א. את צריכה קו"ח מרשים ומקצועי - זה חובה מנסיוןאני מחפשת עבודה כבר הרבה זמן ולא מוצאת. כרגע אני עובדת רק בצהרון ופעם בשבוע בבוקר ואני חושבת על שנה הבאה. אני רוצה למצוא עבודה רק בבוקרים כך שיישאר לי הצהרון כי יש לי וותק, אבל בכל האתרים של העבודות לא מצאתי משהו וגם כששלחתי קורות חיים לא חזרו אלי. איך מגיעים לדבר הזה שנקרא עבודה?
א. יש ליא. את צריכה קו"ח מרשים ומקצועי - זה חובה מנסיון
ב. את צריכה להיות מקצועית אם אין לך שום נסיון בשום תחום קשה מאוד להתקבל לעבודות ספיציפית שדורשות נסיון
אז כדאי לך לקחת משהו כללי ולצבור נסיון ואז תגידי לעבודה טובה
מעבר לזה יש המון אתרים לחרדים ויש סוכנים שרבים עלייך לסדר לך עבודה רק תספרי להם שאת מחפשת
את בטוח תמצאי!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //