דרוש מידע איך מוצאים עבודה??

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע משרה לגבר בבני ברק שמחייבת וואטצאפ
ומשרת ניהול בנתיבות גם לגבר

• הוסף לסימניות
יש לך גם משרות למתכנתות ג'וניור?

מחפשת נואשותo_O

• הוסף לסימניות
לי יש מאגר של מחפשי ומחפשות עבודה ללא עלות.
אני פונה עם זה למעסיקים ועוזרת להם למצוא עובדים מתאימים להם.
ניתן להכניס פרטים בלינק שבחתימה כדי שאוכל להתאים משרה. אני מתמקדת באזור בית שמש אבל לאו דווקא

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת עבודה
אשמח גם לשמוע על דרכים למציאת עבודה

• הוסף לסימניות
ר' שעיה בן ר' משה שידוע על סגולתו לפרנסה להדליק לו נר ולהתפלל.
אני הייתי במקום עבודה שהייתי חייבת לעזוב. הייתי הרבה זמן בחיפוש, בדיוק שלחתי קורות חיים למשרה שקרצה לי,
זימנו אותי לראיון אבל לא קיבלתי תשובה פרק זמן, התפללתי והדלקתי נר לר' שעיהלה יום אח"כ קיבלתי טלפון שהתקבלתי לעבודה ועד היום אני עובדת כאן.

• הוסף לסימניות
אפשר לעבוד בביטוח בלי שום נסיון קודם?
איזה נסיון כן צריך?
אני הלכתי לעבוד בביטוח רכב ודירה ללא שום ניסיון קודם ומאוד הצלחתי בזה. אבל זה גם תלוי במי שילמד את העבודה. אני היה לי מישהי עם מלא סבלונות ולא התביישתי לשאול שאלות.
בגדול, זה עבודה משרדית קלסית ורוב הבנות שעבודו איתי לא למדו את זה קודם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת בתחום התעסוקה , סתם קפצתי על האשכול .
אישה שמחפשת עבודה שהיא פחות לשבת במשרד ולהקליד ולתייק , אלא משהו מעניין יותר אפילו משרת שטח [ ניידת]
לא מחפשת משרות כמו גן/צהרון אלא משרה שהיא לא משרדית [לפחות לא ברובה] אלא משרת שטח .
יש למישהו רעיונות מעניינים ?

• הוסף לסימניות
אישה שמחפשת עבודה שהיא פחות לשבת במשרד ולהקליד ולתייק , אלא משהו מעניין יותר אפילו משרת שטח [ ניידת]
לא מחפשת משרות כמו גן/צהרון אלא משרה שהיא לא משרדית [לפחות לא ברובה] אלא משרת שטח .
סוכנת מכירות, קשרי לקוחות, סוקרת.

• הוסף לסימניות
באיזה איזור?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עבודה כבר הרבה זמן ולא מוצאת. כרגע אני עובדת רק בצהרון ופעם בשבוע בבוקר ואני חושבת על שנה הבאה. אני רוצה למצוא עבודה רק בבוקרים כך שיישאר לי הצהרון כי יש לי וותק, אבל בכל האתרים של העבודות לא מצאתי משהו וגם כששלחתי קורות חיים לא חזרו אלי. איך מגיעים לדבר הזה שנקרא עבודה?
א. את צריכה קו"ח מרשים ומקצועי - זה חובה מנסיון
ב. את צריכה להיות מקצועית אם אין לך שום נסיון בשום תחום קשה מאוד להתקבל לעבודות ספיציפית שדורשות נסיון

אז כדאי לך לקחת משהו כללי ולצבור נסיון ואז תגידי לעבודה טובה

מעבר לזה יש המון אתרים לחרדים ויש סוכנים שרבים עלייך לסדר לך עבודה רק תספרי להם שאת מחפשת

את בטוח תמצאי!

• הוסף לסימניות
א. את צריכה קו"ח מרשים ומקצועי - זה חובה מנסיון
ב. את צריכה להיות מקצועית אם אין לך שום נסיון בשום תחום קשה מאוד להתקבל לעבודות ספיציפית שדורשות נסיון

אז כדאי לך לקחת משהו כללי ולצבור נסיון ואז תגידי לעבודה טובה

מעבר לזה יש המון אתרים לחרדים ויש סוכנים שרבים עלייך לסדר לך עבודה רק תספרי להם שאת מחפשת

את בטוח תמצאי!
א. יש לי
ב. נכון
ונרשמתי להמון אתרים לחרדים ולא מצאתי כלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה