התייעצות איך מוצאים פסיכולוג??

• הוסף לסימניות
@ארבע
אשמח להוסיף לך המלצה למאגר על עו"ס קלינית מדהימה, באזור ירושלים. גם אם קיימת כבר, אז עוד פירוט...
וכן @גלי אבן או מי שמעונינת יכולה לפנות אלי בהודעה פרטית.
אין לי הודעות פרטיות :(
אבל אני ממש אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
אשלח לך בהודעה פרטית מאגר של מטפלות מומלצות בעלות תואר שני טיפולי. הרשימה נבנתה בעיקר על סמך המלצות של מטופלים. מיעוט שמות הומלצו ע"י קולגות (כאשר פנו אלי בניסיון לברר על שם של מטפלת ובררתי בקבוצות של אנשי טיפול). הרשימה מתעדכנת בכל עת.
@ארבע אשמח גם לקבל. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשלח לך בהודעה פרטית מאגר של מטפלות מומלצות בעלות תואר שני טיפולי. הרשימה נבנתה בעיקר על סמך המלצות של מטופלים. מיעוט שמות הומלצו ע"י קולגות (כאשר פנו אלי בניסיון לברר על שם של מטפלת ובררתי בקבוצות של אנשי טיפול). הרשימה מתעדכנת בכל עת.
אשמח גם לקבל. תודה רבה

• הוסף לסימניות
היות שרבים המבקשים וכדי לייעל את השילוח, הכנסתי את המאגר לחתימתי
אם ייחסם בנטפרי כקובץ שפורסם ברבים, אשמח אם תבקשו פתיחה לצמיתות.
אשמח שתיצרי איתי קשר,
אין לי מנוי פרימיום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היות שרבים המבקשים וכדי לייעל את השילוח, הכנסתי את המאגר לחתימתי
אם ייחסם בנטפרי כקובץ שפורסם ברבים, אשמח אם תבקשו פתיחה לצמיתות.
את יכולה, בבקשה, להוסיף לרשימה את אביבה לנגנטל, פסיכולוגית חינוכית מדריכה, מהמגזר החרד״לי, עובדת שנים רבות עם המגזר החרדי, הייתה מנהלת השירות בירושלים ומקבלת פרטי בבית שמש עוסקת גם בהדרכת הורים.

• הוסף לסימניות
את יכולה, בבקשה, להוסיף לרשימה את אביבה לנגנטל, פסיכולוגית חינוכית מדריכה, מהמגזר החרד״לי, עובדת שנים רבות עם המגזר החרדי, הייתה מנהלת השירות בירושלים ומקבלת פרטי בבית שמש עוסקת גם בהדרכת הורים.
אני מנסה לברר עליה ולא הגעתי למידע, לצערי (המאגר בנוי על המלצות של משתמשים או קולגות שמוכרים לי אישית).
אם יש פה מי שנעזר בה ויכול לשלוח לי המלצה - אודה לו מאד.

בכלל, אודה להמלצות על אנשי מקצוע לצורך עיבוי המאגר. יש דרישה גדולה מאד בציבור לשמות של אנשי מקצוע מקצועיים ואמפתיים.
מוסיפה שאכן המלצה של לקוח לא תמיד יכלה לשקף את המקצועיות, מאחר שלא תמיד מצויים בידיו הכלים לאמוד אותה, אבל ודאי יכולה לשקף רכיב של חווית משתמש, וזהו רכיב חיוני לא פחות.

• הוסף לסימניות
@ארבע
אשמח אם תוכלי להוסיף למאגר- מיכל פוקס עו"סית קלינית, מתמחה בטיפול זוגי ומשפחתי, הכשרה של DIR.
(עם ניסיון של הדרכת הורים וטיפול בילדים עם ASD.)

אפשר ליצור קשר בפרטי לפרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש ארגון RELIEF שנותן המלצות על מטפלים לבריאות הנפש.
יש להם רשימה שהם בררו עליהם ויכולים לייעץ.
מאוד סומכים עליהם.
זה האתר שלהם (באנגלית): https://www.reliefhelp.org/
יש להם סניף פה בארץ עם ייעוץ גם בעברית ב077-3609070
ממטפלות שמעתי כי ההסדר שלהם מול המטפלים כרוך בתשלום קבוע פר כל מטופל שהופנה על ידם, על כל מפגש ומפגש, גם אם המטופל עובר שם סדרת טיפול המשתרעת לאורך שנים ארוכות.
בסופו של דבר העלות מושתת על המטופל, זה מייקר את הטיפול.
למעשה, מודל עבודה כזה הוא יח"צ בתשלום. עד כמה באמת גובר השיקול של בדיקת איכות המטופל למול השיקול של סיכוי לרווח כספי תמורת הכנסתו למאגר?

רק למען האמת (באנגלית to set the record straight) בררתי, וכמו שידעתי על הארגון בחו"ל, גם כאן אין להם שום קשר כספי עם המטפלות והם לא מקבלים תשלום. (יש מקומות אחרים שזה כן כך)
זה ארגון ידוע שנתמך ע"י תרומות, כמו ארגוני ייעוץ רפואיים.
זה משאב חשוב מאוד וחבל שלא ישתמשו בו.
(אני לא קשורה למקום, רק השתמשתי בשרות שלהם כמה פעמים עבור קליינטים)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא חושבת שלמטפלות היה עניין לשקר לי.
אגב יש גם ארגוני ייעוץ רפואיים עם הסדרים מתגמלים מול רופאים ומעבדות...

• הוסף לסימניות
לא חושבת שלמטפלות היה עניין לשקר לי.
אגב יש גם ארגוני ייעוץ רפואיים עם הסדרים מתגמלים מול רופאים ומעבדות...
את בטוחה שהיא דברה על RELIEF RESOURCES?
זה ממש מוזר לי כי בדקתי את הנושא.
אני יודעת שזה נכון לגבי ארגונים אחרים אבל לא אצלם.

אפשר בבקשה את הרשימה הזאת? אני אשמח, תודה מראש..
oritho1998 גימייל נקודה קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה