מישהו מכיר?אני מחפש המלצות על אחד מאלו בלבד [לא על אחרים גם אם הם טובים]
1.אריאל קור
2.יעקב פריד
3.אריאלה אהרן
4.אבי בלוק
הם מטפלי סי בי טי
מייל זה בסדר? אין לי דרך אחרת...אולי תמצאי מי שתקשר בינינו ותכתבי לי באופן ממוקד (רשימה לגברים ולנשים זה לא משהו ספציפי).
בסדר גמורמייל זה בסדר? אין לי דרך אחרת...
batamsgulaאין לכתוב כתובת מיילבסדר גמור
@ ארבע,בסדר גמור
@ארבע אפשר לקבל את הרשימה העדכנית? תודה רבה!אשלח לך בהודעה פרטית מאגר של מטפלות מומלצות בעלות תואר שני טיפולי. הרשימה נבנתה בעיקר על סמך המלצות של מטופלים. מיעוט שמות הומלצו ע"י קולגות (כאשר פנו אלי בניסיון לברר על שם של מטפלת ובררתי בקבוצות של אנשי טיפול). הרשימה מתעדכנת בכל עת.
לאיזה מייל?לצערי כרגע לא ניתן לשלוח את הרשימה, אבל אם יש צורך ממוקד אפשר לפנות אלי בפרטי או למייל ואשמח לנסות לסייע.
תוכלי בבקשה לשלוח לי את הרשימה i0504159973 שטרודל וכו'שולחת באישי, שחשוף להנהלת הפורום, כי איני מתכתבת עם גברים.
, למרבה הצער לא ניתן לשלוח את הרשימה המלאה כי יש בכך מורכבות חוקית. אם יש שאלה ממוקדת אשמח לנסות לסייעתוכלי בבקשה לשלוח לי את הרשימה i0504159973 שטרודל וכו'
תוכלי לכתוב לי שאת כאן ?אני אכתוב את המייל ואמחק.בשמחה, כתבי מייל, איזור המרכז התברך בהרבה מטפלות טובות (:
אני כאןתוכלי לכתוב לי שאת כאן ?אני אכתוב את המייל ואמחק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: תודה על חיים..., אהרן 1, תפוח מלון ועוד 6 משתמשים9 //