התייעצות איך מוצאים פסיכולוג??

@ארבע הבנתי שאת מתמצאת בשמות מטפלים
אני מחפשת מטפלת רגשית לילדה בת 13
אשמח להתכתב איתך באישי

אם מדובר במודיעין עילית יכולה לתת להמלצה על כמה

לצערי בלתי אפשרי לשלוח את המאגר המלא.
אם יש שאלה ממוקדת אשמח לנסות לסייע.
מתעניינת לחברה,
מחפשת מישהי בבני ברק להתיעצות בנושאי תקשורת עם הסביבה -זוגיות, חינוך ילדים, הורים ועוד
היא צינה שפעם אמרו לה שיש לה בעית תקשורת, לא משהו שטופל,
יש הצעה למי לפנות? לפתור קונפליקטים שונים בחיי היום יום? עדיפות לבני ברק

מתעניינת לחברה,
מחפשת מישהי בבני ברק להתיעצות בנושאי תקשורת עם הסביבה -זוגיות, חינוך ילדים, הורים ועוד
היא צינה שפעם אמרו לה שיש לה בעית תקשורת, לא משהו שטופל,
יש הצעה למי לפנות? לפתור קונפליקטים שונים בחיי היום יום? עדיפות לבני ברק
בעיית תקשורת - על הרצף?
אם כן יש לי המלצה על פסיכולוגית מקסימה, חרדית, שמתמחה בתחום, בבני ברק.

בעיית תקשורת - על הרצף?
אם כן יש לי המלצה על פסיכולוגית מקסימה, חרדית, שמתמחה בתחום, בבני ברק.
אין לי מושג אם זה נקרא על הרצף,
היא טוענת שפעם כשהיתה בב"יס יסודי איזו יועצת אמרה לה שיש לה בעיות תקשורת.
אשמח לקבל טלפון, מנסיון טוב בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה