איך מטמיעים באנר html5 באתר וורדפרס? אודה לכל עזרה!

• הוסף לסימניות
אני מעונינת להעלות עבודות html5 לאתר שלי ולא מצליחה
עורכת באמצעות אלמנטור
אשמח מאוד לעזרתכם הנדיבה, איך מטמיעים html5?
תודה רבה מאוד

• הוסף לסימניות
בשביל לטעון באנר HTML5 בעמוד את צריכה להעלות את הבאנר כולל קובץ ה-html לשרת האחסון ואז לטעון אותו באתר עצמו באמצעות iframe לתוך האתר שלך.

• הוסף לסימניות
בשביל לטעון באנר HTML5 בעמוד את צריכה להעלות את הבאנר כולל קובץ ה-html לשרת האחסון ואז לטעון אותו באתר עצמו באמצעות iframe לתוך האתר שלך.
ואו
תודה!
הצלחתי בזכותכם

• הוסף לסימניות
הצלחתי, ב"ה:
http://studio-flash.info/html5/
@YYDevelop תודה רבה
יש לי 2 שאלות?
1. איך אני מבטלת את אפשרות הגלגול בצד
2. האם יש אפשרות שהקובץ יתקטן בהתאם למסך ויהיה רספונסיבי?
ושוב תודה גדולה

• הוסף לסימניות
1. אני לא כל כך זוכר איך עשיתי את זה אבל בשביל להוריד את הגלגול בצד אני זוכר שעשיתי שינויים בקוד CSS. תנסי להגדיר את ה-iframe כגדול יותר ואולי זה יבטל את הגלגול.
2. עד כמה שאני יודע באנרים ב-HTML5 הם לא רספונסיבים. זה אפשרי להפוך אותם לרספונסיבים אבל מי שיכול לעשות זאת הוא מתכנת שיבנה מחדש את הבאנר וישנה את התצוגה לפי הרזלוציה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכל המומחים
בס"ד הקמנו אתר אייקומרס חדש, למכירת מוצרים. האתר הוקם ע"י חברה גדולה ובעלת שם.

יש לי כמה שאלות באתר שאני מעדיפה לשאול פה, ולא את מי שבנה לי את האתר, כי הוא ממליץ על חברות שיש לו איתם שיתו"פ, ואני מעדיפה מידע אובייקטיבי.
א. אשמח להמלצה על חברה לאחסון האתר. הם המליצו לי על חברת MVN בעלות של כ-100 ש"ח + מע"מ לחודש. האם יש אופציות זולות/טובות יותר?
ב. מה החברה המומלצת לסליקה והפקת חשבוניות אוטומטיות לאתר? שתהיה חברה טובה שיעבוד מהר בלי באגים, ובמחיר סביר.
ג. אני רוצה לפתוח גם רשימת תפוצה, שכל לקוח שיקנה באתר אז הוא יתחבר אוטומטית לרשימת תפוצה. היכן מומלץ לפתוח רשימת תפוצה שעובדת טוב עם התממשקות לאתרים? אם יש אופציה של אימיילים על נטישת עגלה וכדו' אז זה עדיף.
ד. יש לי כבר דומיין שאני משלמת עליו שנתי. בנתיים האופציה היחידה לכתובת אימייל עם סיומת הדומיין זה בעלות של מעל 20 ש"ח בחודש. האם יש אפשרויות יותר זולות?
ה. על התממשקות לחברת המשלוחים מבקשים ממני 300 ש"ח בשנה. האם הסכום הזה הגיוני, או שיש אופציות זולות יותר מזה?

אודה מאוד לכל מי שיוכל לענות לי אפי' על חלק מהשאלות
תודה רבה, ובשורות טובות!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה