WooCommerce ייעוץ בנוגע לאתר חדש

• הוסף לסימניות
שלום לכל המומחים
בס"ד הקמנו אתר אייקומרס חדש, למכירת מוצרים. האתר הוקם ע"י חברה גדולה ובעלת שם.

יש לי כמה שאלות באתר שאני מעדיפה לשאול פה, ולא את מי שבנה לי את האתר, כי הוא ממליץ על חברות שיש לו איתם שיתו"פ, ואני מעדיפה מידע אובייקטיבי.
א. אשמח להמלצה על חברה לאחסון האתר. הם המליצו לי על חברת MVN בעלות של כ-100 ש"ח + מע"מ לחודש. האם יש אופציות זולות/טובות יותר?
ב. מה החברה המומלצת לסליקה והפקת חשבוניות אוטומטיות לאתר? שתהיה חברה טובה שיעבוד מהר בלי באגים, ובמחיר סביר.
ג. אני רוצה לפתוח גם רשימת תפוצה, שכל לקוח שיקנה באתר אז הוא יתחבר אוטומטית לרשימת תפוצה. היכן מומלץ לפתוח רשימת תפוצה שעובדת טוב עם התממשקות לאתרים? אם יש אופציה של אימיילים על נטישת עגלה וכדו' אז זה עדיף.
ד. יש לי כבר דומיין שאני משלמת עליו שנתי. בנתיים האופציה היחידה לכתובת אימייל עם סיומת הדומיין זה בעלות של מעל 20 ש"ח בחודש. האם יש אפשרויות יותר זולות?
ה. על התממשקות לחברת המשלוחים מבקשים ממני 300 ש"ח בשנה. האם הסכום הזה הגיוני, או שיש אופציות זולות יותר מזה?

אודה מאוד לכל מי שיוכל לענות לי אפי' על חלק מהשאלות
תודה רבה, ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
א. ממליצה על ואנגוס,(אפשר להכנס מפה) חברה מעולה ושרות פצצה
האתרים שלי שם (אחרי נסיון עם כמה חברות איחסון, מרוצה ממש!) זה קוד הנחה ל10%: FMZIA9HC8F
ב. חשבונית ירוקה מעולה
ג. SMOOVE
ד. אפשר גם דרך האיחסון לפתוח מייל על הדומיין (או דרך GSUIT של גוגל)

• הוסף לסימניות
א. ממליצה על ואנגוס,(אפשר להכנס מפה) חברה מעולה ושרות פצצה
אני לא רואה שאקבל שם מחיר זול יותר. היום יש לי שטח אחסון 10GB SSD. אם אקח את השטח אחסון הזה בחברה שאתם מציעים אז זה לא יעלה לי יותר זול. או שאולי אני לא צריכה בכלל שטח אחסון כ"כ גדול?
אני רואה שבהוסטינגר לדוג' אני יכול לקבל שטח אחסון מאוד גדול במחירים ממש זולים. האם זה מומלץ?
ב. חשבונית ירוקה מעולה
מה אומרים על חשבוניות של invoice4
הם נתנים מחירים טובים, ומתממשקים טוב עם האתר?
ד. אפשר גם דרך האיחסון לפתוח מייל על הדומיין
הם אמורים לתת את זה חינמי? כל חברות האחסון נותנות את זה? וזה מייל רגיל של גוגל?

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד המלצות, בעיקר על חברת אחסון במחירים סבירים. נאבדתי קצת בין כל האשכולות בנושא.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את החברה שהם הציעו לך, כתבתי חברה שאני ממליצה מנסיון.
מה שחשוב באיחסון שיהיה חברה איכותית, מהירה, ושרות פצצה
חברות בזול יותר בטוח את יכולה למצוא- השאלה אם יתנו לך שרות אם האתר נופל?
האתר ייתקע? יש לו גם השפעה על מהירות האתר
מה שזול יכול להעלות ביוקר בהמשך

• הוסף לסימניות
לא מכירה את החברה שהם הציעו לך, כתבתי חברה שאני ממליצה מנסיון.
מה שחשוב באיחסון שיהיה חברה איכותית, מהירה, ושרות פצצה
חברות בזול יותר בטוח את יכולה למצוא- השאלה אם יתנו לך שרות אם האתר נופל?
האתר ייתקע? יש לו גם השפעה על מהירות האתר
מה שזול יכול להעלות ביוקר בהמשך
אם אני אקח בואנגוס, אז אני יצטרך לשלם 145 ש"ח בחודש על אחסון 10 GB. זה לא יקר מאוד?
או שאולי אני לא צריכה 10 GB?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הגודל של האתר שלך
אבל את יכולה להתחיל באיחסון קטן יותר ולהגדיל את האיחסון בהתאם לצורך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א. אשמח להמלצה על חברה לאחסון האתר. הם המליצו לי על חברת MVN בעלות של כ-100 ש"ח + מע"מ לחודש. האם יש אופציות זולות/טובות יותר?
אם את רוצה חברה ישראלית,
מייהוסט
ואנגוס
אלמנטור (לדעתי הכי מומלץ)

אם חברה חולי"ת (יותר טוב וזול, אבל השירות לקוחות באנגלית, ובדר"כ השרתים לא בארץ)
הוסטינגר (הכי זול)
סייטגראונד (אני הכי אוהב)
קלאודוויז (אפשר לבחור שרת בארץ)

ב. מה החברה המומלצת לסליקה והפקת חשבוניות אוטומטיות לאתר? שתהיה חברה טובה שיעבוד מהר בלי באגים, ובמחיר סביר.
סאמיט - מומלץ בחום!

ג. אני רוצה לפתוח גם רשימת תפוצה, שכל לקוח שיקנה באתר אז הוא יתחבר אוטומטית לרשימת תפוצה. היכן מומלץ לפתוח רשימת תפוצה שעובדת טוב עם התממשקות לאתרים? אם יש אופציה של אימיילים על נטישת עגלה וכדו' אז זה עדיף.
אם את צריכה לצרף קבצים,
רב מסר
שלח מסר
סמוב
לכולם יש אינטגרציות עם האתר

אם את לא צריכה לצרף קבצים,
עדיף תוסף ניוזלטרים,
זה מעולה,
fluentcrm

ד. יש לי כבר דומיין שאני משלמת עליו שנתי. בנתיים האופציה היחידה לכתובת אימייל עם סיומת הדומיין זה בעלות של מעל 20 ש"ח בחודש. האם יש אפשרויות יותר זולות?
אין סיבה לשלם על זה, אפשר לפתוח בחינם דרך החברת אחסון

• הוסף לסימניות
תודה על המענה המפורט
אם את רוצה חברה ישראלית,
מייהוסט
ואנגוס
אלמנטור (לדעתי הכי מומלץ)

אם חברה חולי"ת (יותר טוב וזול, אבל השירות לקוחות באנגלית, ובדר"כ השרתים לא בארץ)
הוסטינגר (הכי זול)
סייטגראונד (אני הכי אוהב)
קלאודוויז (אפשר לבחור שרת בארץ)
מה דעתך על MVN?
אם את לא צריכה לצרף קבצים,
עדיף תוסף ניוזלטרים,
זה מעולה,
fluentcrm
אני רוצה להטמיע מודעה בקובץ תמונה באימייל. זה עדיין טוב לי התוסף הזה?

• הוסף לסימניות
אני מרוצה ב-Hostinger כבר הרבה שנים, מחיר מצוין ושירות 24 שעות ביממה (השירות באנגלית, אבל אפשר להיעזר ב-Google Translate), תוכלו למצוא קישור בחתימה.
חשבונות מייל כלולים ברוב התכניות, כולל אפשרות להגדרות DNS חשובות כדי שהמייל יתקבל בשרתים של Gmail ולא ייחסם (SPF, DKIM).
באמצעות MailPoet תוכלו לשלוח מיילים מעוצבים ישירות מממשק הניהול של וורדרפס. יש הרבה תוספים שמציעים תזמון שליחת מיילים לפי פעולות הלקוח - כגון בעת הרשמה או נטישת עגלה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועוד משהו, למישהו יש ניסיון עם סליקה וחשבוניות של נדרים פלוס באתר?
כי לפי מה שאני רואה, זה יוצא הכי זול מכולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום לכל המומחים
בס"ד הקמנו אתר אייקומרס חדש, למכירת מוצרים. האתר הוקם ע"י חברה גדולה ובעלת שם.

יש לי כמה שאלות באתר שאני מעדיפה לשאול פה, ולא את מי שבנה לי את האתר, כי הוא ממליץ על חברות שיש לו איתם שיתו"פ, ואני מעדיפה מידע אובייקטיבי.
ה. על התממשקות לחברת המשלוחים מבקשים ממני 300 ש"ח בשנה. האם הסכום הזה הגיוני, או שיש אופציות זולות יותר מזה?

אודה מאוד לכל מי שיוכל לענות לי אפי' על חלק מהשאלות
תודה רבה, ובשורות טובות!
א. יש לי ניסיון טוב עם הוסטינגר והשירות שלהם מצויין. (באנגלית).
ב. דרך המלך זה לפתוח חשבון סליקה בישראכרט או כאל ואז להתחבר לחברה שסולקת. אני סולק עם קארדקום דרך חשבונית ירוקה.
ג. הומלץ פה על סמוב, מצטרף.
ד. לא ידוע לי על זול יותר, אני משלם 12 דולר חודשי לגוגל על מייל עסקי. דרך הוסטינגר אני זכאי למייל בחינם אבל לא הסתדרתי עם חיבור לממשק גימייל.

• הוסף לסימניות
מאיזה בחינה זה הכי מומלץ? שירות טוב או מה?
בדר"כ הפרמטר המרכזי הוא מהירות ונפח אחסון, באלמנטור זה כנראה יהיה הכי מהיר, נפח אחסון גדול, וגם הכי זול.
אני לא יודע איך השירות לקוחות שלהם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה