WooCommerce ייעוץ בנוגע לאתר חדש

• הוסף לסימניות
אני מרוצה ב-Hostinger כבר הרבה שנים
יש לי ניסיון טוב עם הוסטינגר והשירות שלהם מצויין
תודה לכל העונים והמפרטים
אני רואה פה המלצה חוזרת על הוסטינגר, וזה גם נראה לי הכי זול שיש.
איזה חבילה אתם ממליצים לקחת שם, בשביל האתר מכירות שיעבוד כמו שצריך? מעדיפה לשלם עוד כמה שקלים, אבל שהאתר ירוץ ויעבוד כמו שצריך, שתהיה חוויית משתמש טובה.
1750364016032.png

• הוסף לסימניות
עכשיו השקנו את האתר החדש שלנו ב"ה
אספר לך ממה שעשינו בנתיים הכל נראה מצוין:
א. חברת האיחסון היא בוקס
ב.סאמיט מעולים כבר יותר משנתיים איתם ומרוצה
ג. רב מסר החדשה עובד מעולה עם הפרמטרים שציינת
ד.הדומיין שלי בסקוורספייס ויש לי גם מייל
ה. לא סגרתי בנתיים על משלוחים ונראה לי כרגע אעשה זאת ידנית
לכל שאלה בשמחה

• הוסף לסימניות
אני דווקא ממליצה ממש על MVN!
ראיתי בעבודה שלי המון אחסונים
והם מתמודדים מצוין עם מצבים מאתגרים

ואם האתר שלך לא אמור להגיע למצב מאתגר (כמו עומס מיוחד, תהליכים מתקדמים שרצים ברקע וכו')
חשבת על jetservers?

• הוסף לסימניות
הכי חזק והכי זול!
80% הנחה בהצטרפות, ניתן לקנות אחסון ל3 שנים מראש ב200$ בלבד!

אני ממליצה מניסיון אישי של 3 שנים על אחסון אתרים כבדים בפסטקומט

שטח אחסון 40GB
מעבד 4 ליבות
זיכרון ראם 4 ג'יגה

אתר שלי עם תעבורה כבדה שמאוחסן בחבילת אקסטרה (ממוצע 1500 גולשים ביום): https://dapi.co.il/
מהירות אתרים מעולה+++

שירות מעולה ברמה מאוד גבוהה, עונים ועוזרים בכל נושא בתוך כמה דקות גם בלילה.

והנה מדריך שלי איך לבחור חבילה ולעבור אחסון

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים והמפרטים
אני רואה פה המלצה חוזרת על הוסטינגר, וזה גם נראה לי הכי זול שיש.
איזה חבילה אתם ממליצים לקחת שם, בשביל האתר מכירות שיעבוד כמו שצריך? מעדיפה לשלם עוד כמה שקלים, אבל שהאתר ירוץ ויעבוד כמו שצריך, שתהיה חוויית משתמש טובה.
צפה בקובץ המצורף 1993246
בהתחלה לדעתי אין הבדל ממשי, לא צריך להתעכב על זה אפשר לקחת את הזול ועם ההתפתחות לשדרג, זה לא שמחר מגיעים לבקר באתר כל פרוג ומקריסים כמו שקורה באתר פה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה