איך מטשטשים בלוטה בעין שצמחה לה לפני החלאקה

• הוסף לסימניות
ניסיתי לתקן בפוטושופ ואני לא מרוצה מהתוצאה, משהי יכולה ליעץ לי איך לטשטש בצורה טבעית

• הוסף לסימניות
דוקא תיקון די מוצלח!
לפני שאת ממשיכה להתאמץ, כשהסתכלתי רק על התמונה המתוקנת לא ראיתי זכר ל'בלוטה'!

כשמגדילים למקסימום אפשר לראות את הטשטוש.
זה אמור להיות מודפס בגדול?

• הוסף לסימניות
עם חותמת קטנה בעדינות, קצת פלסטר והמכחול עם הטיפה

• הוסף לסימניות
עם הכלי המסומן,
לא יודעת את שמו..
יוצא מהמם!!
​​​​​​​

קבצים מצורפים

• 0.png
    0.png
    KB 5.3 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
דוקא עם הכלי הזה הטשטוש יצא פחות טוב, אבל בד"כ הוא באמת מוצלח, תודה רבה
זה אמור להיות חלק מאלבום ולא בהגדלה

• הוסף לסימניות
כדאי לשכפל את השכבה. לעשות את התיקון שאתם רוצים ואז להוריד טיפה מהאטימות של שכבת התיקון.

• הוסף לסימניות
למה עדיף לעשות בצורה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום וברכה
אשמח לעזרה מכל המבינים.
לפני כחודש עשיתי הזמנה בTEMU ושילמתי דרך ארנק הפייפל שלי.
בדרך כלל כשאני עוברת לתשלום עם פייפל הוא נותן לי אופציות לבחירה מתוך כרטיסי האשראי שיש לי שם בארנק.
הפעם הוא לא נתן לי ועבר מיד לתשלום.
נרתעתי, אבל מיד נרגעתי אמרתי לעצמי שכנראה האשראי הזה של חמותי והתקשרתי אליה מיד עדכנתי אותה שבטעות שילמתי באשראי שלה ושילמתי לה.
יש לציין שיש לי הרבה כרטיסי אשראי שהם לא שלי בארנק פייפל, כי יש לי משפחה וחברות שמבקשות ממני להזמין להם דברים.
ההזמנה הגיע אלי הביתה בשעה טובה ומיד אחר כך קיבלתי את ההודעה מפייפל שמישהו ביטל את התשלום שלי לTEMU וכרגע החשבון שלי בפייפל חסום.
נכנסתי לTEMU ואני רואה שההזמנה שלי אכן בסכסוך תשלום...
שאלתי את חמותי אם ידוע לה משהו כזה והיא ענתה בשלילה,
בדקתי איתה שזה אכן הכרטיס שלה אבל אז חשכו עיני ... הכרטיס לא שלה.
ניסיתי להתקשר לכמה חברות גיסות וכו לשאול אולי זה הכרטיס שלהם וכו -לפי 4 ספרות אחרונות.. אבל אף אחת לא ענתה בחיוב
כרגע אני מחפשת בנרות איך אני יכולה להשיג את בעל הכרטיס בשביל לשלם לו את ההוצאה הבלתי צפויה שלו וכן בשביל להוריד את מגבלות החשבון שלי.

ניסיתי לברר דרך פייפל ע"ש מי הכרטיס או אפילו לאיזה בנק זה שייך וכו וכו אך אסור להם לתת לי מידע..

יש דרך לברר זהותו של בעל כרטיס רק עם 4 ספרות אחרונות?
או יש אולי פתרון אחר?
אז גם אני נכנעתי לפרסומות והזמנתי מטמו לפני שבועיים, בעיקר כי היה קופון טמו שנתן הנחה ממש משמעותית להזמנה ראשונה. רציתי לבדוק מה כל הבאזז, אז עשיתי הזמנה יחסית קטנה, לא סיכנתי סכומים גדולים.

הזמנתי כמה שטויות לבית — מברשות ניקוי, סט מגבות קטנות, איזה גאדג'ט קטן לרכב ועוד כיסוי לטלפון. המשלוח הפתיע אותי לטובה, זה הגיע אחרי בערך שבועיים, הכל ארוז טוב.

האמת? רוב הדברים אחלה לגמרי ביחס למחיר. המגבות היו סבירות, הכיסוי טיפה זול אבל מתאים בול למכשיר, והמוצר לרכב עובד כמו שצריך.

מצד שני, יש שני מוצרים שהגיעו ברמה פחות טובה ממה שחשבתי, ואני שוקל להחזיר אותם. אף פעם לא ניסיתי תהליך החזרה בטמו אז אין לי מושג אם זה קל או מסורבל, או אם בכלל מחזירים כסף במקרה כזה.

אם מישהו התנסה בהחזרות מהם — אשמח לדעת איך זה עובד.

בכללי, די מרוצה מהחוויה, במיוחד בזכות ההנחה עם קופון טמו, אבל תמיד טוב לשמוע טיפים מאחרים.

טמו ישראל ביקורות נוספות יתקבלו בברכה.
  • תודה
Reactions: יאיר צ1 //
15 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה