- הוסף לסימניות
אני מכינה את המתכון הזה - https://www.yonit-tzukerman.co.il/uncategorized/אצבעות-אנטריקוט-של-ליאור/
ומאוווד אוהבת
@אחות 1308
תודה רבה על הקישור למתכון,הכנתי לחג ויצא מושלם, טעים, רך ועסיסי.
כולם אהבו ולא נשאר פירור.
אני מכינה את המתכון הזה - https://www.yonit-tzukerman.co.il/uncategorized/אצבעות-אנטריקוט-של-ליאור/
ומאוווד אוהבת
חסום לי ..רשמתי למעלה בשרשור... הכנתי מתכון של יונית צוקרמן לאצבעות אנטריקוט - ממה שראיתי יש לה 2 מתכונים וקצת ערבבתי בינהם.... (אחד עם ערמונים ולא היה לי אבל היה נראה טוב אז הלכתי לפיו ושיניתי קצת מהתיבול וכו')
אין שם סרטונים... מוזר למה חסוםחסום לי ..
ראיתי שיש סרטונים , לא יכולה להכנס
אם מתאים לך , ואת יכולה לתת הוראות בקצרה, אשמח
תודה ומועדים לשמחה
תודה חמודהאין שם סרטונים... מוזר למה חסום
מצרפת לך הדפסה של המתכון
בגדול זה לצרוב את האצבעות, להוציא מהסיר ולטגן בצל ופטריות, להחזיר את האצבעות להוסיף מים לכיסוי ותיבול - אני שמתי כורכום חוואיג' למרק מלח ופלפל שחור גרוס, (הכורכום והחוואיג' במקום אבקות מרק) לבשל שעה, אחרי שעה העברתי לתבנית ושמתי בתנור 5 שעות על חום 100 מעלות
קל
בהצלחה!
ואם את מכינה אז תגידי איך יצא....
גוש אנטריקוט צריך לפרוס לפרוסות@אחות 1308 יש לך מושג אם גוש אנטריקוט זה בישול איטי או מהיר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים