בשרי איך מכינים אצבעות אנטרקוט ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם מדברים על אסדו...
משהו יודע איך מכינים גוש אנטרקוט?
זה הגיע כגוש ....
ארוך / איטי?

• הוסף לסימניות
רשמתי למעלה בשרשור... הכנתי מתכון של יונית צוקרמן לאצבעות אנטריקוט - ממה שראיתי יש לה 2 מתכונים וקצת ערבבתי בינהם.... (אחד עם ערמונים ולא היה לי אבל היה נראה טוב אז הלכתי לפיו ושיניתי קצת מהתיבול וכו')
חסום לי ..
ראיתי שיש סרטונים , לא יכולה להכנס

אם מתאים לך , ואת יכולה לתת הוראות בקצרה, אשמח
תודה ומועדים לשמחה

• הוסף לסימניות
חסום לי ..
ראיתי שיש סרטונים , לא יכולה להכנס

אם מתאים לך , ואת יכולה לתת הוראות בקצרה, אשמח
תודה ומועדים לשמחה
אין שם סרטונים... מוזר למה חסום
מצרפת לך הדפסה של המתכון
בגדול זה לצרוב את האצבעות, להוציא מהסיר ולטגן בצל ופטריות, להחזיר את האצבעות להוסיף מים לכיסוי ותיבול - אני שמתי כורכום חוואיג' למרק מלח ופלפל שחור גרוס, (הכורכום והחוואיג' במקום אבקות מרק) לבשל שעה, אחרי שעה העברתי לתבנית ושמתי בתנור 5 שעות על חום 100 מעלות
קל:)
בהצלחה!
ואם את מכינה אז תגידי איך יצא....

קבצים מצורפים

• אצבעות אנטריקוט של ליאור - יונית צוקרמן מלכת המטבח.pdf
    1.3 MB · צפיות: 79
  • הוסף לסימניות
אין שם סרטונים... מוזר למה חסום
מצרפת לך הדפסה של המתכון
בגדול זה לצרוב את האצבעות, להוציא מהסיר ולטגן בצל ופטריות, להחזיר את האצבעות להוסיף מים לכיסוי ותיבול - אני שמתי כורכום חוואיג' למרק מלח ופלפל שחור גרוס, (הכורכום והחוואיג' במקום אבקות מרק) לבשל שעה, אחרי שעה העברתי לתבנית ושמתי בתנור 5 שעות על חום 100 מעלות
קל:)
בהצלחה!
ואם את מכינה אז תגידי איך יצא....
תודה חמודה

אפילו שאמצע חוה"מ

בעז"ה אכין ואספר לך

נראה לי שזה כבר יהיה לשמחת תורה .

תודה גדולה

• הוסף לסימניות
חומרים :

שקית של קילו וחצי אצבעות אנטריקוט(זה לא המון זה מתכווץ בבישול )

2-3 בצלים

2 סלסלאות פטריות או 2 קופסאות פטריות שלמות שימורים.

מלח פלפל מרק עוף כורכום.

אופן הכנה :

לוקחים סיר שנכנס לתנור אם אין לכם אז תכינו הכל בסיר כמו שאני רושמת בשלבים ובמקום להכניס את הסמר שלא מתאים לתנור פשוט תשפכו לתבנית ותעטפו אותה בנייר אפיה ונייר כסף.זה יקח לכם עוד כמה דק עבודה אבל לפחות תצליחו להכין את המתכון?

שמים שמן בתחתית הסיר ומחממים את השמן דקה שתיים.בזמן הזה פורסים את הבצלים לפרוסות ומוסיפים לסיר עם השמן שחיממנו.

מטגנים 2-3 דקות ובנתיים שוטפים את אצבעות האנטריקוט ומוסיפים לבצל.
טגנים הכל ביחד עד שהאצבעות צרובות מכל צד.

צרוב הכוונה צבע חום מכל צד

מוציאים אותם החוצה בעזרת מלקחיים /מזלג.

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן את הבצל והפטריות עד שהפטריות מתחילות להתכווץ.

מוסיפים כפית כורכום ,כפית פלפל שחור גרוס כף מלח כף מרק עוף.מערבבים הכל.

שופכים 2 ורבע עד שתיים וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים .הכוס היא כוס מידה .

אני תמיד שופכת 2 מערבבת היטב מכניסה את הבשר ואז רואה אם צריך להוסיף רבע או חצי .

סוגרים את הסיר .

אם אין לכם סיר לתנור זה הזמן חברים להעביר לתבנית.

מכניסים את הסיר או התבנית לתנור חם 180 מעלות מצב טורבו לשעה וחצי שעתיים .

אני מציעה בגלל שלכל תנור עוצמה משלו שבפעם הראשונה תבדקו אם זה שעה וחצי או שעתיים עד שהבשר רך.

בודקים את זה באמצעות מזלג.אם המזלג נכנס בקלות אז זה רך.
זה נהדר על מצע פירה או אורז לבן או ככה עם חצי כיכר לחם

*אני הכנתי את זה עם סיר סוטאז' לתנור*

• הוסף לסימניות
@אחות 1308 יש לך מושג אם גוש אנטריקוט זה בישול איטי או מהיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה