תודה,אחנו טובלים במשרה יחסית סמיך שידבקללחתיכות כל שהוא לפי הטעם.
מניחים בתבנית עם מים לחצי הגבוה/ אפשר גם יין או כל רוטב שמכינים עוטפים טוב טוב את התבנית ואופים בחום יחסית נמוך נגיד 150 לכמה שעות טובות. לבדוק מדי פעם שיש מספיק נוזלים ואם כבר רך...
אפשר להכין מראש.תודה,
תוכלי אולי לתת לי מתכון יותר מדויק
ועוד דבר, האם ניתן להכין מראש ? או חייב טרי ?
אתם מדברים פה על 2 סוגי בשרים שוניםמה הקשר למנגל זה מאוד טעים בבישול ארוך עם בצל ופטריות עם רוטב פטריות ויין לבן
תודה על הדיוק ..אתם מדברים פה על 2 סוגי בשרים שונים
1. אנטריקוט - בשר דק שצריך צליה קצרצרה
2. אצבעות אנטריקוט - חלק בבשר שמזכיר בטעמו אסאדו ומצריך בישול ארוך
ועל זה שאלה פותחת האשכול
אני עשיתי אותו כמו אסאדו בתנור ואח"כ חיממתי על פלטה לערב שבתתודה על הדיוק ..
אז מה באמת ?
פחות מתאים לנו על האש וכאלה .
כבר הבנתי שזה מתאים טרי טרי , אז נחכה עם זה לחוה"מ ונכין בתנאי בית
אז איך הכי טוב ומשובח. ?
אתם מתבלבלים בין אצבעות אנטריקוט לאנטריקוט.זה בשר כל כך רך שאם הוא מתיבש הוא ניהיה לא אכיל והבישול שהכי מיטיב איתו זה צליה
מצטרפת, הכנתי את המתכון הזה לראש השנה, התחסל ממש!!אתם מתבלבלים בין אצבעות אנטריקוט לאנטריקוט.
האצבעות זה החלק האחורי והוא מאוד קשה. הוא דורש בישול ארוך.
אני מכינה את המתכון הזה - https://www.yonit-tzukerman.co.il/uncategorized/אצבעות-אנטריקוט-של-ליאור/
ומאוווד אוהבת
למה? מענייןאני לא חושבת שזה מתאים לחול המועד![]()
כי זה דורש בישול ארוך, אני בחול המועד מעדיפה שהדברים יהיו מוכנים מהר...למה? מעניין
כנ"ל ככה אנחנו מכינים..אנטריקוט אפשר להכין על הפלנצ'ה עם תיבול של מלח ופלפל שחור.
צריבה של כמה דקות מכל צד יוצא מעולה.
תודה על התשובהכי זה דורש בישול ארוך, אני בחול המועד מעדיפה שהדברים יהיו מוכנים מהר...
בלי קשר אנחנו פחות אוכלים בשר ממש בחול המועד יותר עופות וכאלה,
אבל 2 הסיבות הן של טעם אישי
מה שכן את כתבת שתשמרי לחול המועד בשביל לאכול טרי...
אני הכנתי בערב ראש השנה ואכלנו בלילה השני והיה מושלם! (מרוב שנהניתי קניתי שוב כדי להכין לחג הקרוב לחמותי)
כך שנראה לי מיותר לעבוד על זה בחול המועד...
אבל מה שנראה לך כמובן![]()
רשמתי למעלה בשרשור... הכנתי מתכון של יונית צוקרמן לאצבעות אנטריקוט - ממה שראיתי יש לה 2 מתכונים וקצת ערבבתי בינהם.... (אחד עם ערמונים ולא היה לי אבל היה נראה טוב אז הלכתי לפיו ושיניתי קצת מהתיבול וכו')תודה על התשובה
אולי תוכלי לרשום בדיוק איך ומה הכנת ?
אולי אכין אכן לשמחת תורה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים