עזרה איך מכינים דייסה לבד??

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנה, עד עכשיו ינקה, אני לא מעוניינת להתחיל עכשיו בתחליף חלב אלא מעוניינת לתת לה דיסה על בסיס חלב,
מישהי יודעת איך מכינים?
או שיש למישהו רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
מאוד פשוט!
היחס הוא 1:2
מכניסים בסיר חלק אחד של סולת או קוואקר ושתי חלקים של נוזל (מים+חלב) קצת סוכר להמתיק ומבשלים על האש תוך כדי עירבוב תמידי עד להסמכה. (5-7 דקות)

• הוסף לסימניות
מאוד פשוט!
היחס הוא 1:2
מכניסים בסיר חלק אחד של סולת או קוואקר ושתי חלקים של נוזל (מים+חלב) קצת סוכר להמתיק ומבשלים על האש תוך כדי עירבוב תמידי עד להסמכה. (5-7 דקות)
לשמור בקרור?
כמה זמן מחזיק?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנה, עד עכשיו ינקה, אני לא מעוניינת להתחיל עכשיו בתחליף חלב אלא מעוניינת לתת לה דיסה על בסיס חלב,
מישהי יודעת איך מכינים?
או שיש למישהו רעיון אחר?
אני אישית
קונה דיסה (פרוה)
של מטרנה / B&D
ושמה 2-3 כפיות
ב180-240 מ"ל
שמורכב ממים רותחים וחלב
(הכמות תלויה במידת החום שמעוניניים.
יונקים רגילים לחם, אגב)

• הוסף לסימניות
את שמה בבקבוק 1/3 כוס מים רותחים ו2/3 חלב (בערך) ומוסיפה לשם כמה כפיות של דיסה
(ממליצה על דגנים מעורבים של מטרנה)
תראי שהדיסה לא תצא מידי דלילה ולא מידי דחוסה.
את תלמדי בהמשך את המינון המדיוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: ~yg~1 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה