- הוסף לסימניות
מחפשת מתכון עסיסי
תודה רבה
תודה רבה
שכחתי לציין קודם לבשל...לטבול בביצה אח"כ בקמח ושוב בביצה ואח"כ בפירורית זהב, לטגן בשמן עמוק....... טעים רצח!!!!!!!
אפשרי גם באפיה, (לשומרות על השומנים שלהם.....)
שלום לך..מחפשת מתכון עסיסי
תודה רבה
בתקופה הזו - בכל חנות ירקותתגלו לי איפה אפשר להשיג כרובית טריה בהכשר נורמלי שלא צריך להרוג אותה כדי שיצאו הג'וקים?
יש מכירות של עלים ירוקים ברביעי חמישי בערים ושם יש להשיגתגלו לי איפה אפשר להשיג כרובית טריה בהכשר נורמלי שלא צריך להרוג אותה כדי שיצאו הג'וקים?
לא צריך לפרק לפני השטיפה?לוקחת כרובית שלמה.
שופכת מלמעלה שמן זית .
מפזרת מלח
עוטפת את כולה בנייר כסף.
שמה בתנור עד לריכוך..
וואי וואי, אחד הדברים.
אשמח לקבל את המתכון שלך לשניצל כרוביתאני *לא* מבשלת אותה לפני הטיגון או האפיה.
כל השנה אני נמנעת מכרובית קפואה בגלל המרקם המושי שלה,
שעד שמגיעה העונה של הטריה הנקיה - אני חוגגת עליה עם הפריכות שנשארת אחרי ההכנה.
זה המתכון שלי:אשמח לקבל את המתכון שלך לשניצל כרובית
(באשכול אחר כתבת עליו והיה נשמע שהוא טעים ממש, חוץ מזה יש לי כבר נסיון עם המתכונים המעולים שלך..)
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: saralulu1 //