איך מכניסים רינטגונים לגלקסי יאנג ולנוקיה 208 כשרים???

• הוסף לסימניות
איך משנים את סיומת הקובץ כדי שהמכשיר נוקיה 208 יקלוט אותו ?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון הקובץ המצורף פגום
אני לא מצליח לפתוח אותו

דבר שני התכוונתי ליאנג הכשר לא לנוקיה 208
אבל גם זה טוב אז אם תוכל תעלה לנו קובץ תקין

ובהודעה הבאה שלך בטח התכוונת לשנות את הסיומת ל-rar? !
איך משנים את סיומת הקובץ ?

• הוסף לסימניות
איך משנים את סיומת הקובץ ?
‏‏צילום מסך (7)_LI.jpg

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
אבל איך משנים את סיומת הקובץ?

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
אבל איך משנים את סיומת הקובץ?
נדמה לי שסוף סוף הבנתי את השאלה;
לכל קובץ, יש סיומת הנותנת למערכת ההפעלה ידע\הוראה איך להתייחס אליו ואיך לפעול איתו\להפעיל אותו.
סיומת הקובץ מופיעה בסוף שם הקובץ. [לדוגמה, אם לשיר קוראים "הנרות הללו" והוא בפורמט MP3, אז השם+הסיומת יראה כך "הנרות הללו.mp3"].
עד כאן מסברא\מחשבה\הבנה.

ניתן לשנות סיומת של קובץ באותה הצורה בה מחליפים את שם הקובץ, רק שלפני יש להגדיר שיראו בכלל את הסיומת.
לצורך כל לוחצים על הסימון ש @אברךליטאי צילם למעלה,
ואז ניתן לשנות בצורה פשוטה.

לעוד שאלות - שרשרו פה :)

• הוסף לסימניות
יש מצב להתקין בלוטוס אם אין לי במחשב? (או שאני לא יודעת לחפש את הבלוטוס)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל יש בכל מחשב נייד בווינדוס 10 יותר קל להריץ חיפוש עם המילה בלוטוס באנגלית או רק תחילתה וזה יופיע.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שסוף סוף הבנתי את השאלה;
לכל קובץ, יש סיומת הנותנת למערכת ההפעלה ידע\הוראה איך להתייחס אליו ואיך לפעול איתו\להפעיל אותו.
סיומת הקובץ מופיעה בסוף שם הקובץ. [לדוגמה, אם לשיר קוראים "הנרות הללו" והוא בפורמט MP3, אז השם+הסיומת יראה כך "הנרות הללו.mp3"].
עד כאן מסברא\מחשבה\הבנה.

ניתן לשנות סיומת של קובץ באותה הצורה בה מחליפים את שם הקובץ, רק שלפני יש להגדיר שיראו בכלל את הסיומת.
לצורך כל לוחצים על הסימון ש @אברךליטאי צילם למעלה,

ואז ניתן לשנות בצורה פשוטה.

לעוד שאלות - שרשרו פה :)
הבנתי תודה.
אבל אחרי שאני מעבירה את הצלצול והפלאפון כותב לי שזה קיבל ואני מנסה לפתוח כתוב לי שהקובץ פגום.
מה זה אומר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה