דרוש מידע איך מלמדים לסוע בלי גלגלי עזר?

• הוסף לסימניות
בהתחלה מורידים גלגל אחד ואחר כך גם את השני בשתי המקרים תופסים את הכידון ועוזרים לילד להישאר יציב, אחרי כמה פעמים עוזבים באמצע, אבל הולכים ליד ובסוף --- הוא נוסע לבד...

• הוסף לסימניות
בהתחלה מורידים גלגל אחד ואחר כך גם את השני בשתי המקרים תופסים את הכידון ועוזרים לילד להישאר יציב, אחרי כמה פעמים עוזבים באמצע, אבל הולכים ליד ובסוף --- הוא נוסע לבד...
לא עזר (לגדול)
הקטן ירש את האופניים כבר ללא גללי עזר - לשים מחדש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מלמדים, אם האופניים בגובה שהילד יכול להגיע עם הרגליים לרצפה, נותנים לו לנסות לבד עד שהוא מצליח.

• הוסף לסימניות
תנסי למצוא שביל שיש לו ירידה מתונה מאוד
בשלב ראשון שהילד ישב על האופן והרגליים כמעט נוגעות ברצפה (לא בפידלים) ויתן לעצמו דחיפה , הירידה תגרום והילד יתרכז רק בכידון , שליטה על כיוון הנסיעה וכו , והרגליים שכמעט נוגעות ברצפה נותנות לו בטחון שהוא יכול לעצור את עצמו ברגע .

בשלב הבא הוא יתחיל להניח את הרגליים על הפידלים ואחרי שהוא מיומן בשליטה על הכידון הוא יתרכז בפידלים .

יצא לי ללמד ככה ילד ווך שעתיים שלוש הוא שלט מעולה האופניים , וזאת אחרי שלא הסכים לנסות כי התבייש שהוא כבר גדול יחסית כדי ללמוד .

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 2.7 חודשים נוסע עם גלגלי עזר
אפשר כבר להוריד לו אותם שילמד לנסוע ללא גלגלי עזר?
יש גיל שהקורדינציה הזו מתפתחת ?או שברגע שילד נוסע על אופנים טוב (עם גלגלים)אפשר להוריד את גלגלי העזר?

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 2.7 חודשים נוסע עם גלגלי עזר
אפשר כבר להוריד לו אותם שילמד לנסוע ללא גלגלי עזר?
יש גיל שהקורדינציה הזו מתפתחת ?או שברגע שילד נוסע על אופנים טוב (עם גלגלים)אפשר להוריד את גלגלי העזר?
לדעתי אפשר. הגיל הזה קטן , בד"כ לימדתי בסביבות גיל 5
אבל נראה לי שאפשר!
גם שחיה מלמדים תינוקות קטנים...
ולפותחת האשכול- זה גם תלוי בילד- יש אחד שיילך לו יותר בקלות ויש אחר שפחות
גם תלוי ברצון שלו ובהתמדה.
היו לי כאלה שירדו למטה בעצמם (אחרי שכמה פעמים הייתי איתם והסעתי ועזבתי וכו' וזה לא קל אגב...)
הילד ירד למטה שוב ושוב והתאמן ונפל והתאמן והחזיק בקיר. והצליח...
היה לי אחד שעלה ופשוט התחיל לנסוע....
אם יש בן יותר גדול או בת בעצם גם- אפשר לגייס אותם
שווה להשקיע בזה זה חוויה חדשה ממש באופניים ומקפיץ את כל העסק כמה רמות מעל

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר. הגיל הזה קטן , בד"כ לימדתי בסביבות גיל 5
אבל נראה לי שאפשר!
גם שחיה מלמדים תינוקות קטנים...
ולפותחת האשכול- זה גם תלוי בילד- יש אחד שיילך לו יותר בקלות ויש אחר שפחות
גם תלוי ברצון שלו ובהתמדה.
היו לי כאלה שירדו למטה בעצמם (אחרי שכמה פעמים הייתי איתם והסעתי ועזבתי וכו' וזה לא קל אגב...)
הילד ירד למטה שוב ושוב והתאמן ונפל והתאמן והחזיק בקיר. והצליח...
היה לי אחד שעלה ופשוט התחיל לנסוע....
אם יש בן יותר גדול או בת בעצם גם- אפשר לגייס אותם
שווה להשקיע בזה זה חוויה חדשה ממש באופניים ומקפיץ את כל העסק כמה רמות מעל
תוכלי להסביר איך לימדת אותם לנסוע בלי הגלגלי עזר?

• הוסף לסימניות
תוכלי להסביר איך לימדת אותם לנסוע בלי הגלגלי עזר?
הילד על האופניים . את לידו מחזיקה איתו ב-2 הידיים על הכידון ונוסעים . הוא על הפדלים ואת ליד
מרחקים קטנים
אחרי כמה פעמים כאלה תתחילי לעזוב קצת לכמה שניות. מכח האינרציה הוא ימשיך את הכמה שניות האלה
אבל זה ייתן לו בטחון.

• הוסף לסימניות
אני עבדתי לפני כמה זמן בחיידר בכיתה של חינוך מיוחד.
היה להם חוג אופניים -
ילדים בכיתה א' - וחינוך מיוחד!
בשיעור הראשון המדריך בחוג התאים לכל אחד אופניים לפי הגובה והמשקל (בלי גלגלי עזר לאף אחד)
ואח"כ הוציא להם את הפדלים מהאופניים, ותרגל איתם את התנוחה של הישיבה באופניים כשהם מתקדמים באמצעות הרגליים- כי אין פדלים
כל ילד שהוא ראה שלמד את הרעיון הוא חיבר את הפדלים - והילדים נוסעים!!
בשיעור הראשון - כיתה א' - של החינוך המיוחד!
בהמשך הוא לימד גם עלייה במדרגות, קפיצות, נסיעה על גלגל אחד וכו'...
(שמעתי פעם שלא מומלץ לשים לילדים גלגלי עזר בכלל, כי זה רק מקשה עליהם להתרגל לסוע בלעדיהם, ולא עוזר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת