לא עזר (לגדול)בהתחלה מורידים גלגל אחד ואחר כך גם את השני בשתי המקרים תופסים את הכידון ועוזרים לילד להישאר יציב, אחרי כמה פעמים עוזבים באמצע, אבל הולכים ליד ובסוף --- הוא נוסע לבד...
אם יש לך תשימי אבל אם לא אולי כבר עדיףלא עזר (לגדול)
הקטן ירש את האופניים כבר ללא גללי עזר - לשים מחדש?
אותי אבא שלי לימד כמו שאותו לימדו...לשחות![]()
לדעתי אפשר. הגיל הזה קטן , בד"כ לימדתי בסביבות גיל 5הבן שלי בן 2.7 חודשים נוסע עם גלגלי עזר
אפשר כבר להוריד לו אותם שילמד לנסוע ללא גלגלי עזר?
יש גיל שהקורדינציה הזו מתפתחת ?או שברגע שילד נוסע על אופנים טוב (עם גלגלים)אפשר להוריד את גלגלי העזר?
אפשר להרים קצת את ה'גלגלי עזר' כלפי מעלה ככה שהם עדין יתנו לו ביטחון אבל הנסיעה עצמה תהיה בלעדיהם
תוכלי להסביר איך לימדת אותם לנסוע בלי הגלגלי עזר?לדעתי אפשר. הגיל הזה קטן , בד"כ לימדתי בסביבות גיל 5
אבל נראה לי שאפשר!
גם שחיה מלמדים תינוקות קטנים...
ולפותחת האשכול- זה גם תלוי בילד- יש אחד שיילך לו יותר בקלות ויש אחר שפחות
גם תלוי ברצון שלו ובהתמדה.
היו לי כאלה שירדו למטה בעצמם (אחרי שכמה פעמים הייתי איתם והסעתי ועזבתי וכו' וזה לא קל אגב...)
הילד ירד למטה שוב ושוב והתאמן ונפל והתאמן והחזיק בקיר. והצליח...
היה לי אחד שעלה ופשוט התחיל לנסוע....
אם יש בן יותר גדול או בת בעצם גם- אפשר לגייס אותם
שווה להשקיע בזה זה חוויה חדשה ממש באופניים ומקפיץ את כל העסק כמה רמות מעל
הילד על האופניים . את לידו מחזיקה איתו ב-2 הידיים על הכידון ונוסעים . הוא על הפדלים ואת לידתוכלי להסביר איך לימדת אותם לנסוע בלי הגלגלי עזר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים