כללי איך מנקים מסך של מחשב?

• הוסף לסימניות
האם למשהו ידוע על חומר מתאים, שלא הורס?
(אין לי ענין בחומר מיוחד לכך, רק בחומר שמנקה ולא הורס)
תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
נו באמת, לאף אחד לא התלכלך פעם המסך?...
תענו לי מניסיונכם העשיר בבקשה.

• הוסף לסימניות
טכנאי המחשבים שלי אמר לי פשוט לנקות עם טישיו לח מקצת מים!לא רטוב ממש!
וגם לא במגבונים לחים שבחלקם יש חומרים המזיקים למסך.
בד"כ בכל תחום כזה יש מוצרים מסחריים שמועילים יותר או פחות,
אך לפי דברי הנ"ל אין בזה צורך של ממש.
לפי שאלתך אני מבין שניקוי כנ"ל לא עזר?

• הוסף לסימניות
חששתי לנקות עם משהו לח
וניקוי עם מטלית יבשה לא הועיל.
אנסה באמת לנקות עם טישיו.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש ניירות לחים מיוחדים שמיועדים בדיוק לזה.

• הוסף לסימניות
אני מנגבת עם מגבון לא מאוד לח
בנתיים לא נהרס לי כלום

• הוסף לסימניות
אפשר עם הבד שמנקה משרפיים..אייפון...תכשיטים

• הוסף לסימניות
יש חומר ניקוי כמו של חלונות אבל בלי אלכהול שקונים בחנויות מחשבים שופרסל וכו,
מגיע עם מטלית כמו של משקפיים.
כמה שפריצים על המטלית ולא על המסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה