naama דונט וורינכתב ע"י naamah;657535:לשדר ש"את גדולה" אין הכוונה להיות תוקפנית.
המשפט הזה: "אני אומרת לו מחיר חד משמעית וגם דואגת שיבין שאם לא מתאים לו אז לא חסר כאלו שיעשו את זה עבורו בהרבה פחות כסף" משדר תוקפנות.
ותוקפנות יתר, בהפוך על הפוך, משדרת חולשה.
כמו להבדיל שילד בוחר להיות "ילד מרביץ" מתוך חוסר בטחון עצמי...
נכתב ע"י Yony;657544:צריך להבין שני דברים בסיסיים:
1. אחוז מסויים מהלקוחות - אחוז מאנשי העסקים - עומדים על המקח בכל מקום.
נכתב ע"י גינגית;657585:נעמה את צודקת שלהגיב בתוקפנות גם מכניס לאווירה לא נעימה מלכתחילה.
אבל יש משהו לא נעים בהתיחסות של גרפיקאים לעובדות מהבית כאל כוח עבודה זול שתהיה השכנה, אשת החבר, או הבת של הדוד.
עבודה מהבית פחות מקצועית מעבודה ממשרד?
לשדר כוח אפשר מהבית ואפשר ממשרד.
למה צריך להיות בעיה בזה? אני עצמאית, לא שכירה של אף אחד. המשרד העצמאי אולי ממוקם בבית, אבל זה לא "עובדת מהבית" עם מה שהשתמע לך מכך, בין לבין.את האמת? יש סטיגמה נוראה בקרב הציבור לגבי עבודה מהבית, שזה בין לבין דברים אחרים, לא מקצועי ומשדר חולשה כל שהיא. אני לא מסכימה עם זה אם כי לא יודעת אם בכלל ניתן לשנות זאת. אני חושבת שמי שעובד מהבית בד"כ עובד יותר קשה מאשר עבודה במשרד. לפני החגים עבדתי מ - 9 בבוקר עד 12 בלילה כמעט בלי הפסקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים