- הוסף לסימניות
תוכלו אולי לענות לי אם עשיתם זום - איך הסתדרתם עם השמע?מדהים ממש!
תודה רבה, עוזר לי מאד מאד
♥♥♥
נקודה חשובה: יש את הסאונד של המיקרופון (כלומר: צעקות של הילדים בבית..) אבל לא של המחשב (כלומר: של מרצה השיעור בזום...)
תוכלו אולי לענות לי אם עשיתם זום - איך הסתדרתם עם השמע?מדהים ממש!
תודה רבה, עוזר לי מאד מאד
♥♥♥
נקודה חשובה: יש את הסאונד של המיקרופון (כלומר: צעקות של הילדים בבית..) אבל לא של המחשב (כלומר: של מרצה השיעור בזום...)
אם יש לך ווינ' 11- win+shift+Rאפשר לבחור בהגדרות-אם רוצים עם שמע מהמיקרופוןתוכלו אולי לענות לי אם עשיתם זום - איך הסתדרתם עם השמע?
או שמע מערכת.-זום בלבד.(כלומר: צעקות של הילדים בבית..)
מעניין, לא עבד לי, כלומר: הוא פותח לי חלום עם מספר אופציות של מסך הקלטה וכו' ומיקרופון אבל לא אפשרות להקליט את השמע של המחשב, בכל אופן יותר נוח לי עם התוכנה..אם יש לך ווינ' 11- win+shift+Rאפשר לבחור בהגדרות-אם רוצים עם שמע מהמיקרופון
תודה, עובד טוב!!במחשבים עם ווינדוס 10 יש אופציה חדשה להקלטה מהירה של המסך
נכנסים לכלי חיתוך ובמקום לצלם מסך יש אפשרות של להקליט מסך- האיקון שצמוד למצלמה.
הכי נח וקל שאני מכירה.
משתמשת בזה המון. מקליט מעולה זומים ועוד.
מתאים להקלטות פגישות בזום?תודה, עובד טוב!!
מתאים להקלטות פגישות זום?במחשבים עם ווינדוס 10 יש אופציה חדשה להקלטה מהירה של המסך
הכי נח וקל שאני מכירה.
לדעתי לא מוגבלמתאים להקלטות פגישות זום?
מוגבל בזמן.ץ
יש לי ווינדוס 10 וניסיתי אך אין אפשרות כזובמחשבים עם ווינדוס 10 יש אופציה חדשה להקלטה מהירה של המסך
הכי נח וקל שאני מכירה.
כן, לכאורה זה וינדוס 11, ראיתי שהם כותבים שזה תוסף שמייקרוסופט הוסיפה לוינדוס 11יש לי ווינדוס 10 וניסיתי אך אין אפשרות כזו
כנראה התכוונת לוינדוס 11
אשמח לפירוט איך משתמשים בתוכנה הזוהשתמשתי בהמלצה של ווינדואוס 11
פצצה!!!
שימו לב לשמור על השקט מסביבכם..
לכאורה, אם יש לך רמקולים חיצוניים ושקט בחדר - אז שומעים את השמע בהקלטה, אמנם לא באיכות מדהימה אבל שומעים.איךך אני מגדיר שהשמע יהיה של המדיה המוקלטת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים