איך מסריטים את המסך במחשב נייד? (לנובו)

• הוסף לסימניות
מדהים ממש!
תודה רבה, עוזר לי מאד מאד
♥♥♥
תוכלו אולי לענות לי אם עשיתם זום - איך הסתדרתם עם השמע?
נקודה חשובה: יש את הסאונד של המיקרופון (כלומר: צעקות של הילדים בבית..) אבל לא של המחשב (כלומר: של מרצה השיעור בזום...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש לך ווינ' 11- win+shift+Rאפשר לבחור בהגדרות-אם רוצים עם שמע מהמיקרופון
מעניין, לא עבד לי, כלומר: הוא פותח לי חלום עם מספר אופציות של מסך הקלטה וכו' ומיקרופון אבל לא אפשרות להקליט את השמע של המחשב, בכל אופן יותר נוח לי עם התוכנה..

• הוסף לסימניות
במחשבים עם ווינדוס 10 יש אופציה חדשה להקלטה מהירה של המסך
נכנסים לכלי חיתוך ובמקום לצלם מסך יש אפשרות של להקליט מסך- האיקון שצמוד למצלמה.
הכי נח וקל שאני מכירה.
משתמשת בזה המון. מקליט מעולה זומים ועוד.

• הוסף לסימניות
הכי נח וקל שאני מכירה.
תודה, עובד טוב!!

• הוסף לסימניות
הכי נח וקל שאני מכירה.
מתאים להקלטות פגישות זום?
מוגבל בזמן.ץ

• הוסף לסימניות
הכי נח וקל שאני מכירה.
יש לי ווינדוס 10 וניסיתי אך אין אפשרות כזו
כנראה התכוונת לוינדוס 11

• הוסף לסימניות
אני הקלטתי עם פאואר פוינט ולא היה בעיות עם השמע, הקליט לי טוב את השמע של המחשב עצמו.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעדכן עם תוכנה נוספת ומעולה?

• הוסף לסימניות
בנדיקם.
תחפשו במתמחים טופ.

• הוסף לסימניות
הי תודה על הרעיון.
אני מסריט עם פוואר פוינט וזה מסרכיט את המסך בלי השמע של הוידאו אלא עם השמע שברקע בבית בשעת ההסרטה
איךך אני מגדיר שהשמע יהיה של המדיה המוקלטת?

• הוסף לסימניות
איךך אני מגדיר שהשמע יהיה של המדיה המוקלטת?
לכאורה, אם יש לך רמקולים חיצוניים ושקט בחדר - אז שומעים את השמע בהקלטה, אמנם לא באיכות מדהימה אבל שומעים.
אהה, וכן - ברגע שאתה מתחיל לשחק עם העכבר - השמע יורד משמעותית, אבל אני חושב שיש גם אופציה לשחק עם ההגדרות של ההקלטה עצמה, אני מנסה להיזכר איך....

• הוסף לסימניות
עשיתי את התוסף לכרום ועכשיו הוא לא נותן לי להוריד את ההקלטה בלי לשלם...אין לי בעיה לשלם אבל צריכה את זה חד"פ מישהו יודע אם זה בהתחייבות לכמה חודשים או שאני יכולה לבטל בקלות את המנוי?

• הוסף לסימניות
מישהי כתבה לצלם בpowerpoint צילמתי אבל אחר כך לא יכולתי להעביר את זה למייל וכדו' מישהי יודעת עם אפשר ואיך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה