מצלמה איך מעבירים תמונות ממצלמה למחשב

• פותח הנושא GRAFI
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי
רוצה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב
בלי להשתמש בחוט
מצלמת קנון SX710

אשמח מאוד לעזרה!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לשים את כרטיס המצלמה בקורא כרטיסים מתאים ולחבר למחשב.

• הוסף לסימניות
אז על מה חשבתם?

יש אפשרות דרך הוויפי (הרשת האלחוטית) אבל אני לא יודע איך בדיוק וזה גם לכאורה איטי מאד.

• הוסף לסימניות
וויפאי עובד דרך אינטרנט רגיל?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
זה יעבוד רק אם יש לכם קליטת רשת אלחוטית במחשב (בדר"כ קיים רק במחשבים ניידים ולא בנייחים).

• הוסף לסימניות
יש אפשרות דרך הוויפי (הרשת האלחוטית) אבל אני לא יודע איך בדיוק וזה גם לכאורה איטי מאד.
לא ידוע לי על שום אפשרות בעולם להעביר ממצלמה למחשב דרך וויפי, אא"כ מדובר במצלמה שלה עצמה יש חיבור לאינטרנט, כמו טלפון חכם וכדומה

• הוסף לסימניות
בקנון יש בפירוש אפשרות של ויפי ואופציה של מחשב, כך שבוודאי שקיימת אופציה כזו, השאלה איך.
מה שבטוח שלנטפריים אין אפשרות כי הויפי חסום לגמרי (איני יודע מה אצל האחרים).

• הוסף לסימניות
איך מעברים תמונות מהמחשב למצלמה (הפוך)
ניסיתי פעם לעשות את זה אבל לא ראיתי את התמונות שהעברתי מהמחשב במצלמה..
אשמח גם לדעת.
אכן אפשר להעתיק כמובן לכרטיס הזכרון של המצלמה תמונות.
אבל א"א לראות אותם במצלמה עצמה, אא"כ זה תמונות שהמצלמה מזהה כתמונות שהיא צילמה.

• הוסף לסימניות
איך מעברים תמונות מהמחשב למצלמה (הפוך)
ניסיתי פעם לעשות את זה אבל לא ראיתי את התמונות שהעברתי מהמחשב במצלמה..
אשמח גם לדעת.
ניתן לראות תמונות במצלמה רק אם הם נמצאים בתיקייה המיועדת לכך,
אפשר להכניס את התמונות לתיקייה בו נמצאים כבר תמונות שרואים אותם במצלמה.
או ליצור תיקייה חדשה ולקרוא לה כך DCIM.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לחבר את המצלמה עצמה למחשב עם כבל USB (במצלמה זה אותו הפתח שבו אפשר להטעין- לא חייבים להשתמש במטען חיצוני) ובתקייה של 'מחשב זה' יופיע המצלמה בד"כ

• הוסף לסימניות
SX720 - השמאלי זה כניסת USB
WIN_20190603_01_55_00_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
לי יש מצלמה חדשה של כנון 620 וגם לאחותי יש את ה- 720 ואין שום חיבור ל- USB.
אני משתמשת ב720, ובצד המצלמה, מעל החוט ליד, יש דלתית קטנה שמסומנת באותיות HDMI וכן הסמל המפורסם של הUSB.
בהחלט אפשר להטעין משם.
בתמונה מצלמת 720. הימני זהו כניסת USB
Z-sx720-ports.JPG

• הוסף לסימניות
מאז שנאבד המטען החיצוני אני מטעינה משם.
אני משתמשת במטען רגיל, המצלמה מחוברת לקיר ונטענת יופי
אוהה, חידוש, זה כנראה רק בחדשים, כי ב620 שהיה לי ניסיתי הרבה פעמים להטעין ולא הלך לי, מידע קריטי ללא ספק!!! תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה