הכי פשוט לשים את כרטיס המצלמה בקורא כרטיסים מתאים ולחבר למחשב.
אז על מה חשבתם?
יש אפשרות דרך הוויפי (הרשת האלחוטית) אבל אני לא יודע איך בדיוק וזה גם לכאורה איטי מאד.
לא ידוע לי על שום אפשרות בעולם להעביר ממצלמה למחשב דרך וויפי, אא"כ מדובר במצלמה שלה עצמה יש חיבור לאינטרנט, כמו טלפון חכם וכדומהיש אפשרות דרך הוויפי (הרשת האלחוטית) אבל אני לא יודע איך בדיוק וזה גם לכאורה איטי מאד.
איך מעברים תמונות מהמחשב למצלמה (הפוך)
אכן אפשר להעתיק כמובן לכרטיס הזכרון של המצלמה תמונות.ניסיתי פעם לעשות את זה אבל לא ראיתי את התמונות שהעברתי מהמחשב במצלמה..
אשמח גם לדעת.
איך מעברים תמונות מהמחשב למצלמה (הפוך)
ניתן לראות תמונות במצלמה רק אם הם נמצאים בתיקייה המיועדת לכך,ניסיתי פעם לעשות את זה אבל לא ראיתי את התמונות שהעברתי מהמחשב במצלמה..
אשמח גם לדעת.
כמעט בכל חנות אלקטרוניקה, ניתן לרכוש קורא כרטיסים שתומך בשני סוגי הכרטיסים הנ"ל (קטן וגדול).
לכל קנון הקומפקטיים יש.למצלמות בימינו אין חיבור USB בצידן, רק כרטיס זיכרון ומטען.
אני משתמשת ב720, ובצד המצלמה, מעל החוט ליד, יש דלתית קטנה שמסומנת באותיות HDMI וכן הסמל המפורסם של הUSB.לי יש מצלמה חדשה של כנון 620 וגם לאחותי יש את ה- 720 ואין שום חיבור ל- USB.
??בהחלט אפשר להטעין משם.
מאז שנאבד המטען החיצוני אני מטעינה משם.??
להעתיק אך לא להטעין.
אוהה, חידוש, זה כנראה רק בחדשים, כי ב620 שהיה לי ניסיתי הרבה פעמים להטעין ולא הלך לי, מידע קריטי ללא ספק!!! תודה רבה!מאז שנאבד המטען החיצוני אני מטעינה משם.
אני משתמשת במטען רגיל, המצלמה מחוברת לקיר ונטענת יופי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //