בסדר כנראה לא קשה להם לקום שירים זה מרדים לפעמיםאני שמה שירים יפים ברקע ואומרת בוקר טוב החבריה קמים יפה מאד!
שירים נחמדים לא מידי רועש וח''ו לא מרדים אחרת מה עשינו?בסדר כנראה לא קשה להם לקום שירים זה מרדים לפעמים
כן גם אני הכרתי אותו אישית וזה בדיוק מתאים עליואמנם לא הכרתי אותו באופן אישי,
אבל יצא לי לשמוע עליו מאנשים שהכירו אותו,
לפי ההתרשמות לי, לא נראה לי שהוא היה עושה דבר כזה.
בלת"קלפתוח קצת את התריס..
אותו דבר רק בהפוך.........איך אתם מרדימים אותם בלילה? אז תעשו אותו דבר רק הפוך.
לא כל מה שאפשר לעשות בישיבה..... אפשר לעשות בבית!!!!!!!אין צורך...
מים קרים על נפש עיפה.
אגב שמעתי את הרעיון ממשגיח באחת הישיבות המובחרות ביותר
ומנסיון בחור שספג פעם אחת דלי על ראשו לא מאחר יותר לתפילה בבקר.
לא מאמין!דווקא אני שמעתי על ר' מרדכי עמרם יעקובזון שהיה משגיח בישיבת תפארת ציון נצח
שהיה בחור שלא עזר כלום והוא לא קם אף פעם לשחרית עד שפעם אחת הרב יעקבזון לקח אותו קומפלט עם המזרון כשהוא ישן והניח אותו באמצע הבית מדרש ליד הבימה עם המזרון כרית ושמיכה
זה היה הפעם האחרונה
לבעלי יש דרך מעניינת להעיר...השיטה הכי טובה להעיר, היא להעיר את המוח, ולא את הגוף.
להתחיל לפטפט, להתבדח, לצחוק, לשאול שאלות על החיים ועל המוות, לאתגר את המחשבה, לברר על מיקום חפץ מסויים, לגרום למוח להתנער משנתו, ואחריו ימשך כבר הגוף.
כמובן בתנאי שיש למתעורר לאן לקום.
זה נקודה חשובה מאוד ונכונה מאוד!! מעידה על עצמי במצבים שונים בחיים (בעיקר בתור בחורה...) כשיש לאן לקום ובתת מודע יודעים לאיזה מצב-הכל שונה. כשהילד יודע שהוא קם למצב של מצב רוח רע ועצבים בבית וקושי בלימודים. שום כוס מים, מוזיקה או עיתון לא יזניקו אותו... ובוודאי שלא בכיף ובקלותמניסיון רב, ילדים שכיף להם ביום בבית הספר / בישיבה / בבית ספר וכו'...
פחות מתקשים לקום בבוקר,
לפעמים זה תמרור אזהרה שמורה לבדוק למה כ"כ קשה לקום בבוקר,
כמובן אם כבר בדקתם - בריאות, שינה בזמן ושינה איכותית וכו'...
נכון מאוד!!!!!זה נקודה חשובה מאוד ונכונה מאוד!! מעידה על עצמי במצבים שונים בחיים (בעיקר בתור בחורה...) כשיש לאן לקום ובתת מודע יודעים לאיזה מצב-הכל שונה. כשהילד יודע שהוא קם למצב של מצב רוח רע ועצבים בבית וקושי בלימודים. שום כוס מים, מוזיקה או עיתון לא יזניקו אותו... ובוודאי שלא בכיף ובקלות
לעומת זאת מישהו שקם למצב אחר של בית רגוע יותר ומצב אחר ביומיום יהיה לו פוטנצאל הרבה יותר גדול לקום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים