- הוסף לסימניות
דווקא הילדים שלי אוהבים את זה, אבל זה לא הוכיח את עצמו מדי.נכתב ע"י טובה;611644:אם כבר חלב, חלב חם
דווקא הילדים שלי אוהבים את זה, אבל זה לא הוכיח את עצמו מדי.נכתב ע"י טובה;611644:אם כבר חלב, חלב חם
תבדקי במפרשים, אולי יעל הגישה לסיסרא חלב עיזים, ולא חלב פרה.נכתב ע"י אושר;611659:דווקא הילדים שלי אוהבים את זה, אבל זה לא הוכיח את עצמו מדי.
אוף,נכתב ע"י 22;611690:שיטה טובה ללמד את הילדים לישון: להפסיק ללמד אותם לספור כבשים, אלא לדבר עם הרואה שלהם![]()
טוב, על לספור כבשים אני יודעת,נכתב ע"י יאיר;611699:כנראה שלא היו לך נדודי שינה...
ח"ו!!!נכתב ע"י tamar;611605:טוב, עצות להרדמה ממש עדיין לא מצאתי.
אולי תנסי איזה סם![]()
נכתב ע"י אושר;611532:אני כבר די מיואשת, אבל אולי מכאן תצמח לי הישועה.
חלפו הזמנים בהם ילדי היו עוצמים עיניים עם קריאת שמע שעל המיטה. היום גם אחרי אלף סיפורים ואחת ועוד כמה שירים לקינוח הם רוצים לאכול, ולשתות, וכו' וכו'
ניסיתי כבר הכל, עם ספורים ובלי, קלטות, פרסים, איומים וענשים ו- כלום!
ילד בן 6 אמור להרדם בתשע בערב פלוס? ואח"כ בבוקר הוא עייף!!!
וילדה בת ארבע וחצי שלא נרדמת עד שמונה וקמה עצבנית בשבע...
לא אכפת לי שיקומו גם בשש אבל שירדמו מוקדם!
וזה קורה גם כשהן מרוטים מעייפות.
מה עושים?![]()
הרועה של כולנו- ה'....נכתב ע"י 22;611690:שיטה טובה ללמד את הילדים לישון: להפסיק ללמד אותם לספור כבשים, אלא לדבר עם הרואה שלהם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים