וכאשר אבדתי אבדתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא, עדיף משהו שמעביר אותם לעולם הבאואתה תהיה החברא קדישא?!
עדיף לך משהו שישאיר אותם בעולם הזה, רק לא אצלך.
אבל כשהן במקום אחר
לא, עדיף משהו שמעביר אותם לעולם הבאואתה תהיה החברא קדישא?!
ואם הם עומדים על הרצפה באמצע המרפסת?להשפריץ במקום שהם עומדים ספריי שנקרא "עופי מפה"
קונים בטמבור באזור 50 ש"ח מחזיק לשנה +++
זה חומר אכזרי (ליונה ולמשפריץ) הוא נדבק בחוזקה למשטחים המושפרצים,להשפריץ במקום שהם עומדים ספריי שנקרא "עופי מפה"
קונים בטמבור באזור 50 ש"ח מחזיק לשנה +++
פתרון (ה)סופילא ממליץ על "עופי מפה" הכל דביק ומגעיל (בסוכות לא ידענו איך לשים את הקרשים מרוב שהכל היה דביק)
אבל אשמח גם לדעת על פתרון ליונים כי זה נורא ואיום
עכשיו מובן לי איך כל היונים ביום בהיר הגיעו לחלוני.ואתה תהיה החברא קדישא?!
נראה לי האופציה היחידה זה לא לתלות כביסה במרפסת...אני ממש סבלתי הן קיננו לי מעל המנוע של המזגן
יום אחד נשבר לי (באו מיים עד נפש...) תליתי דיסקים אבל בעיקר מה שעזר זה שרבתי איתן כמה פעמים ביום יצאתי למרפסת לסלק אותם ע"י דפיקות חזקות על המנוע (די בחמת זעם ...) בלי להתיא שיום אחרי יום ולמרבה ההפתעה של שאר בני הבית הם פשוט הפסיקו ליהיות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני מתמודדת בפינה אחרת עם יונים שמקננות 2 קומות מעלי גם על מנוע מזגן שאין דרך להגיע אליו- אשמח אם יש לכם רעיונות בשבילי
אנחנו גרים בקומה אחרונה וסלבנו מלכלוך של יונים ברמה מטורפתת שלא הייתי מעיזה לפתוח את הוילונות כדי לא לראות מה יש שם, כל פעם שניקינו כמה ימים אח"כ כבר לא ראו זכר בפסח האחרון משהו הציע לנו לשים עורבים מפלסטיק, ומאז החלונות מבריקים!! שמנו בכמה נקודות וממש ממש עזר ב"הבאו מים עד נפש
כפשוטו.
רלוונטי לעטלפים לא ליוניםיש מכשיר חשמלי שמשמיע קול שהאוזן האנושית לא שומעת וזה מרחיק אותן, לא ניסיתי את זה.
לא ממליץ על "עופי מפה" הכל דביק ומגעיל (בסוכות לא ידענו איך לשים את הקרשים מרוב שהכל היה דביק)
אבל אשמח גם לדעת על פתרון ליונים כי זה נורא ואיום
שאלה:החומר עופי יונה
לא מומלץ בכלל
הוא גורם יותר נזק מתועלת
מדביק הכל - כולל את הנוצות של היונה וכל הלכלוך נשאר
אז מה הרווחנו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //