דרוש מידע איך מרחיקים יונים?

• הוסף לסימניות
להשפריץ במקום שהם עומדים ספריי שנקרא "עופי מפה"
קונים בטמבור באזור 50 ש"ח מחזיק לשנה +++

• הוסף לסימניות
רשת נגד יונים, דוקרנים נגד יונים, סליל קפיצי נגד יונים, דחלילים נגד יונים, הרחקת יונים חשמלית, הרחקת יונים אלקטרונית

• הוסף לסימניות
להשפריץ במקום שהם עומדים ספריי שנקרא "עופי מפה"
קונים בטמבור באזור 50 ש"ח מחזיק לשנה +++
זה חומר אכזרי (ליונה ולמשפריץ) הוא נדבק בחוזקה למשטחים המושפרצים,
ולא מתייבש,
הוא נשאר דביק להרבה זמן,
כלומר, ייתכן שיידבק עליו חפץ או בגד וכדו'....

• הוסף לסימניות
לא ממליץ על "עופי מפה" הכל דביק ומגעיל (בסוכות לא ידענו איך לשים את הקרשים מרוב שהכל היה דביק)
אבל אשמח גם לדעת על פתרון ליונים כי זה נורא ואיום

• הוסף לסימניות
לא מזמן קראתי עיצה -לשפוך מים עם סבון (כלים) במקום שהן נוהגות לעמוד וזה מרתיע אותם.
זה הדבר היחיד שעזר אצלינו(וגם יחסית הכי אסטטי)
רק שצריך לעשות את זה בעקביות כל יום - עד שהן שוכחות מהמקום הזה....

• הוסף לסימניות
החומר עופי יונה
לא מומלץ בכלל
הוא גורם יותר נזק מתועלת
מדביק הכל - כולל את הנוצות של היונה וכל הלכלוך נשאר
אז מה הרווחנו?

• הוסף לסימניות
אני ממש סבלתי הן קיננו לי מעל המנוע של המזגן
יום אחד נשבר לי (באו מיים עד נפש...) תליתי דיסקים אבל בעיקר מה שעזר זה שרבתי איתן כמה פעמים ביום יצאתי למרפסת לסלק אותם ע"י דפיקות חזקות על המנוע (די בחמת זעם ...) בלי להתיא שיום אחרי יום ולמרבה ההפתעה של שאר בני הבית הם פשוט הפסיקו ליהיות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני מתמודדת בפינה אחרת עם יונים שמקננות 2 קומות מעלי גם על מנוע מזגן שאין דרך להגיע אליו- אשמח אם יש לכם רעיונות בשבילי

• הוסף לסימניות
ואצלי עכשיו גילתי קן של 2 יונים קטנים בצבע צהוב וכחול [חשבתי שזה תוכי או ברווזים]
ואז ראיתי את ה'אמא' יונה בצבע אפור/ שחור, אז כנראה זה כן ציפורים
בקיצור שומו שמים מה עושים ? הם התחפרו להם מתחת איזה מיטה מתקפלת ישנה, שהיתה מוסתרת בעוד 'שמטס'...

• הוסף לסימניות
במקרה של קינון זה פחות בעיה
אם לא נאפשר להם מקום לקינון - לא יהיה קן
אצלי הן לא מקננות אלא מעבירות את שאר היום.....

• הוסף לסימניות
ואתה תהיה החברא קדישא?!
עדיף לך משהו שישאיר אותם בעולם הזה, רק לא אצלך.
עכשיו מובן לי איך כל היונים ביום בהיר הגיעו לחלוני.
רק גלה לי שכני היקר, מה הבטחת להם שיקבלו אצלי?

@יהודי חם
לא עזרו כל הסגולות?
דוקרנים
רשתות
שילוח הקן פעם אחת
2 שורות של דוקרנים בהתאמה (ואז לא נותר גרגר מקום לרפואה...)-זה עבד אצלי מנסיון.

הסגולה הכי טובה זה הצרחות של הילדים...תאמין לי, אני בורח יחד עם היונה.

• הוסף לסימניות
אני ממש סבלתי הן קיננו לי מעל המנוע של המזגן
יום אחד נשבר לי (באו מיים עד נפש...) תליתי דיסקים אבל בעיקר מה שעזר זה שרבתי איתן כמה פעמים ביום יצאתי למרפסת לסלק אותם ע"י דפיקות חזקות על המנוע (די בחמת זעם ...) בלי להתיא שיום אחרי יום ולמרבה ההפתעה של שאר בני הבית הם פשוט הפסיקו ליהיות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני מתמודדת בפינה אחרת עם יונים שמקננות 2 קומות מעלי גם על מנוע מזגן שאין דרך להגיע אליו- אשמח אם יש לכם רעיונות בשבילי
נראה לי האופציה היחידה זה לא לתלות כביסה במרפסת...

• הוסף לסימניות
מילא היונה שתהיה
אבל הם מלכלכות !!!!
איכס!!!!!
ואין לי איך למנוע את זה כי הם נמצאות בקומה מעל
פשוט סיוט!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
באו מים עד נפש
כפשוטו.
אנחנו גרים בקומה אחרונה וסלבנו מלכלוך של יונים ברמה מטורפתת שלא הייתי מעיזה לפתוח את הוילונות כדי לא לראות מה יש שם, כל פעם שניקינו כמה ימים אח"כ כבר לא ראו זכר בפסח האחרון משהו הציע לנו לשים עורבים מפלסטיק, ומאז החלונות מבריקים!! שמנו בכמה נקודות וממש ממש עזר ב"ה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ממליץ על "עופי מפה" הכל דביק ומגעיל (בסוכות לא ידענו איך לשים את הקרשים מרוב שהכל היה דביק)
אבל אשמח גם לדעת על פתרון ליונים כי זה נורא ואיום

החומר עופי יונה
לא מומלץ בכלל
הוא גורם יותר נזק מתועלת
מדביק הכל - כולל את הנוצות של היונה וכל הלכלוך נשאר
אז מה הרווחנו?
שאלה:
האם אתם ממליצים על עופי יונה למקום נקודתי
לרסס ע"ג המדחס של המזגן
מקום לא שימושי - העיקר שלא ישבו עליו היונים
האם גם שם לא מומלץ?

פרוגבוט