איך מתלוננים על תח"צ (1)

• הוסף לסימניות
בהמשך לבקשה בפתיחת האשכול למספרי טלפון רלוונטיים לעניין
להלן:
ארגון זכותך לתביעות קטנות: 0548451823 דוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מבחינה הלכתית רבנים רבים מתירים לתבוע אף סכומים גבוהים, מחמת סיבות הלכתיות שונות [אשכול לנושאי הלכה להסברת הסיבות אי"ה בנפרד] וכמובן כל אחד ינהג כהוראת רבו
ניתן לשאול את רבני בית ההוראה לדיני ממונות הישר והטוב בטלפון: 025388380

פניות ציבור אגד: טלפון: 03-914-20-10 פקס: 03914-22-37 הגשת תלונות באתר כאן

כמו כן בקישור הזה תוכלו למצוא את ההסכמים ותנאי המכרז עליהם חתמו המפעילים השונים, ולדעת בדיוק מה הם חייבים לעשות למענכם, על פי חוק.

• הוסף לסימניות
אם לקחו מונית במקום אוטובוס שלא יצא, אפשר לקבל זיכוי על כל דמי הנסיעה ששולמו למונית (אני מכיר מקרה שחברה שילמה כ- 1200 ש"ח על נסיעה בין-עירונית לאחר שאוטובוס לא עצר). יש לשמור את הקבלה של המונית ולשלוח לחברה.
אבל אם האוטובוס היה עמוס, אין פיצוי, מכיון שאין חובה לחברה לשלוח אוטובוס נוסף!
וכמו שכתבו למעלה, תלונה למשרד התחבורה כנראה לא תביא לכם אישית שום פיצוי, אלא רק (אולי אם מצטברים כמה תלונות) תביא לקנס של החברה לטובת המדינה. (בקיצור אין שום אינטרס לציבור להתלונן).
אם אכן המדינה היתה מתחלקת עם המתלונן בקנס, היה סיכוי שהרבה אזרחים היו מתלוננים, ואז אולי משהו היה זז כאן.

• הוסף לסימניות
אבל אם האוטובוס היה עמוס, אין פיצוי, מכיון שאין חובה לחברה לשלוח אוטובוס נוסף!
ממש לא מדויק.
יש מקרים שיש להם חובה ויש מקרים שאין, ותלוי גם באיזו חברה.
בכל מקרה בזמנים שהעומס היה צפוי בתי משפט נוטים לפצות

• הוסף לסימניות
כעת מצאתי כאן:
כמו כן בקישור הזה תוכלו למצוא את ההסכמים ותנאי המכרז
את זה:
upload_2017-12-26_21-4-33.png

• הוסף לסימניות
אני לפני חצי שנה סופרבוס לא הוציאו אוטובוס מבית שמש לבני ברק והאוטובוס לאחריו היה לאחר 45 דק', התקשרתי לחברה והם אמרו שהיה תקלה באוטובוס והוא לא יצא, אמרתי להם שאני לוקח מונית, והם אמרו לי שהם לא מתחייבים לכלום ושאני יעשה מה שאני רוצה. לרחתי מונית, לאחמ"כ שלחתי להם פניה ולאחר איומים הם החזירו לי את מחיר המונית ע"ס 200 ש"ח. אחרי חצי שנה, כמובן בצירוף חשבונית (בלי חשבונית של מונית לא תקבלו החזר).

• הוסף לסימניות
אני נעזרתי הרבה על ידם, בקשר לאוטובוסים שלא הגיעו

"זכותך – כי מגיע לך"

0732760417

דוא"ל ראשי - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מדור תחבורה ציבורית - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני פתחתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות נגד חברת אגד

• הוסף לסימניות
אני התלוננתי באתר של אגד וחצי שנה אחר כך קבלתי 30 שח ערך צבור דהיינו כשאתה מטעין מקבל 37.5

• הוסף לסימניות
אני לקחתי מונית לאחר שאוטובוס לא יצא
קיבלתי החזר מחיר המונית
לאחר ששלחתי קבלה.
בדן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה