תתחיל משירים קלים ותעלה לאט לדברים יותר מסובכיםלהתאמן על מה לנגן סתם.
אני מנגן שעות אך לא מצליח בלי ספר
אני יודע לנגן איזה עשר שירים אך זה בגלל שאני זוכר את האקורדים בעל פה אבל לא בגלל שהצלחתי לנגן לפי שמיעהתתחיל משירים קלים ותעלה לאט לדברים יותר מסובכים
אפילו יונתן הקטן בהתחלה... מנגינת החופה, דברים כאלה.
כשתראה שאתה מצליח אותם תמשיך יותר לשירים אמיתיים. קח גם כאלה שאתה מכיר טוב
לדעת לנגן בצורה מקצועית זה רק ע"י עבודה קשההצלחת לנגן את כל השירים לפי שמיעה מייד ששמעת אותם או שהוצרכת כל פעם לשבת חצי שעה ולנסות לאתר את האקורדים
זה תמיד טוב כדי לפתח את השמיעה אבל מי ששנתים לא מצליח להתקדם משמעותית צריך משהו יותר רציניהיה לי את אותו בעיה ,אז פשוט התלתי לקחת שיר מסוים ולנסות למצוא את האקורדים והתווים של השיר , בהתחלה היה קשה עד שלאט הצלחתי לנגן רק לפי שמיעה
אם אתה מנגן שנתיים ולא מרגיש התקדמות משמעותית לבד ואתה רוצה להתקדם בצורה רצינית, מנסיוני זה פשוט ללמוד ממורה. יש תרגילים ושיטות לפתח שמיעה מאפס.
אבל השאלה הגדולה האם אלה שמנסיון אישי מי שיש לו את החוש לנגן לפי שמיעה אז כשהוא מנגן הרבה מתישהוא הוא קולט את הענין ומתחיל לנגן לפי שמיעה ללא חוברות עזר וכדו'.
ניסו פעם ללמוד רציני?שיושבים ומנגנים שנים ועדיין זקוקים לחוברת עזר בשביל האקורדים.
אני מכיר חבר'ה שישבו המון המון זמן על חוברות ולא התקדמו לנגן לפי שמיעה.אבל השאלה הגדולה האם אלה ש
ניסו פעם ללמוד רציני?שיושבים ומנגנים שנים ועדיין זקוקים לחוברת עזר בשביל האקורדים.
כי אני התחלתי מאפס ללא שום חוש שמיעה, ולאחר למידה, אימונים, והשקעה, פתחתי לא רק לי אלא גם לימדתי אחרים בין השאר לפתח את השמיעה
בדוק ומנוסה : גם מי שלא קיבל מתנת שמים חוש שמיעה יכול להשקיע ולהיות עם חוש שמיעה מדהים!
מי ששנתים לא מצליח להתקדם זה אומר שהוא לא עבד נכון באותם שנתים .זה תמיד טוב כדי לפתח את השמיעה אבל מי ששנתים לא מצליח להתקדם משמעותית צריך משהו יותר רציני
לא כולם מצליחים לבד
להתמקד באיזה חמש עשר אקורדים שימושיים ולנגן רק בהם וחלאס
תכלס גיטרה זה כלי ליווי ואפחד לא יודע אם שמת עכשיו AM או איזה אקורד יותר מדויק אבל פי אלפיים יותר מסובך
זה כזה AM, EM, DM, F, G, C, E7, A7, E מספיקקק
לא נכנס לדיון, מי ששנתיים אוחז איפה ש @חוכם ביום אומרמי ששנתים לא מצליח להתקדם זה אומר שהוא לא עבד נכון באותם שנתים .
וגם לי אישית היה בהתחלה מאוד מאוד קשה עד שהיה לי סיעתא משמים וקלטתי
אני יודע לנגן איזה עשר שירים אך זה בגלל שאני זוכר את האקורדים בעל פה אבל לא בגלל שהצלחתי לנגן לפי שמיעה
צודק! אבל הוא עדין ממש לא שםאת הרצפים של כל סולם חייבים לדעת, זה בייסיק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //