אבוי לנשמתךלוחצים 6 ואז 3 כדי שיסירו את המספר שלי מהמערכת שלהם,
הרגע עשיתי את זה ב''ה!
הבעיות שם הן שהישועה תבוא אם תשמעי לישועה של מישהו אחר (?)למה החטאת הרבים??
ולמה ישועות???
לא מובן לי כל הסיפורים האלה שמתחזקים בדברים רוחניים בשביל לקבל ישועה
כל אחד צריך להתחזק בדברים האלה (כמו צניעות, שמה"ל וכו') בכל אופן
בלי שום תנאים!!!!!!!!!!!!
עם הקב"ה לא עושים תנאים
וגם לא עושים לו טובות.....................
מה לא ברור? שזו החטאת הרבים לגלות לכולם איך אפשר להתנתק מקו הישועות?למה החטאת הרבים??
ולמה ישועות???
לא מובן לי כל הסיפורים האלה שמתחזקים בדברים רוחניים בשביל לקבל ישועה
כל אחד צריך להתחזק בדברים האלה (כמו צניעות, שמה"ל וכו') בכל אופן
בלי שום תנאים!!!!!!!!!!!!
עם הקב"ה לא עושים תנאים
וגם לא עושים לו טובות.....................
ניתן להגדיר ברשימת שיחות לא להציג את שיחות שנחסמואני גם הכנסתי לרשימת דחיה כי לא הצלחתי באף דרך אחרת. זה עדין מעצבן כי המסך נדלק ומצטרף לשיחות שלא נענו(ובעיקר מתדלק את האנטי שפיתחתי לקו הזה. התחייבתי לשמוע ארבעים יום אז שרדתי עד הסוף אבל זה לא יקרה לי שוב).
אכן, זה כספומט. לא לנשים שמאזינות, אלא למי שמפעיל/ה את הקו ומקבל/ת כסף על כל דקת האזנה.מה, זה איזה כספומט??
אל תשכחי לפרסם....@דוא"ר ישר תקבלי על עצמך להתלבש שבוע בתוך ציפית של שמיכה ותבקשי אחרי כל פעם את הבקשה ובעז"ה תראי ישועות גדולות
מניסיון
בהצלחה
מה הענין להשאיר סיפור שיקרי?אתן יודעות כמה בנות שאני מכירה משאירות שמה סיפורים שקריים?
עניין בידורי שלא מזיק לאישמה הענין להשאיר סיפור שיקרי?
נראה לי שהיא משקרת!!!מה הענין להשאיר סיפור שיקרי?
כי מפרסמים בדרך כלל את מסמרי השיער (המפונטזים) כמו התחלתי לשחות בבריכה עם מעיל גשם שחור וזכיתי במיליון שקל...נראה לי שהיא משקרת!!!
אני השארתי מלא סיפורים אמיתיים שקראו לי בזכות התחזקות בצניעות-(כן ה' אוהב את הצינעות ומשלם על כל התקדמות הכי קטנה!!) ולא פרסמו את הסיפורים! יש להם מלא נשים שמנסות להקליט סיפורים והם לא מצליחות להכניס את כולם
אז בדיוק את הסיפורים המפונתזים של החברות שלה הצליחו להכניס..........
???ומשלם
מציאות.נראה לי שהיא משקרת!!!
אני השארתי מלא סיפורים אמיתיים שקראו לי בזכות התחזקות בצניעות-(כן ה' אוהב את הצינעות ומשלם על כל התקדמות הכי קטנה!!) ולא פרסמו את הסיפורים! יש להם מלא נשים שמנסות להקליט סיפורים והם לא מצליחות להכניס את כולם
אז בדיוק את הסיפורים המפונתזים של החברות שלה הצליחו להכניס..........
לגמרי
ממש "בדיתי הווה עובדא" .מה הענין להשאיר סיפור שיקרי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים