דרוש מידע איך נערכים לאירוח ארוך של אחיינים שאמא שלהם מאושפזת?

• הוסף לסימניות
לא בטוחה אבל ככל שהזיכרון שלי נכון, במשפחה לא מקבלים כסף על אומנה.
לגבי מעון - מה הסיכוי שביוני יש מסגרת עם מקום???? שואף לאפס. זה לא שיוציאו ילד ממעון כי יש ילד רווחה...
בוודאי שכן.
אנחנו היינו משפחת אמנה לאחיינים שלי במשך כמה חודשים וקיבלנו.
לרווחה יש אינטרס להשאיר את הילדים בחוג המשפחה כי זה הכי טוב להם כך שהם די מאשרים את זה בקלות (כמובן תלוי עיר) אצלנו הכל התנהל במייל ו"ראיון" טלפוני אפילו לא באו לראות אותי או את הבית.

• הוסף לסימניות
וואו!
קודם כל, אשרייך! איזה מצווה עצומה! אם אתה משמח את שלי, אני משמח את שלך!
יכולה להגיד לך שאני מכירה את זה מילדים שכבר נשואים והם בקשר חם וקרוב מאוד עם הדודה שלהם. וזה ממש לא משנה כמה מריבות היו כשהם היו אצלם, עדיין הם זוכרים אותה מאוד לטובה ומרגישים מאוד קרובים אליה.

משהו שאני ממליצה, להכניס עזרה רגשית הביתה. בין אם זה לילדים שבטח חווים קושי עצום, בין אם זה לילדים שלך שגם להם לא קל, או לך ולבעלך. ברגע שיש את האפשרות הזאת על השולחן, משתמשים בה כשצריכים.
זה אומר לשמור כסף בצד בשביל זה (גם ההורים של הילדים), להכיר כבר פסיכולוגית/מטפלת רגשית/יועצת טובה שזמינה לך מבחינת מחיר, מיקום וכימיה טובה איתה. ואז בעת הצורך, הרבה יותר קל ונוח להיעזר בה. גם עבור הילדים, ברגע שזה משהו נורמלי, שמשוחחים עליו בבית, מעודדים אותו וכולם הולכים בשמחה, זה יעזור לאלו שבעיקר צריכים את זה ללכת בקלות.

הרבה בריאות, שמחה וכוח!

• הוסף לסימניות
לא בטוחה אבל ככל שהזיכרון שלי נכון, במשפחה לא מקבלים כסף על אומנה.
לגבי מעון - מה הסיכוי שביוני יש מסגרת עם מקום???? שואף לאפס. זה לא שיוציאו ילד ממעון כי יש ילד רווחה...

זה לא משנה אם המשפחה האומנת היא קרובת משפחה או לא...
יש תעריף שמשלמים על אומנה ולא משנה מי זה

ואם יש ילד רווחה שצריך מעון הרבה פעמים מאשרים להכניס אותו מעבר למכסה
במשפחתון של הבת שלי למשל אני יודעת שהכניסו ילד שישי כי היה ילד רווחה

• הוסף לסימניות
מעבר לכל העצות המעולות שקיבלת פה, יש נקודה שנראה לי שלא דיברו עליה. תנסי לא לרחם על האחיינים שלך (בכל אופן שהם לא ישימו לה שאת מרחמת עליהם). נכון, אמא שלהם מאושפזת- ותלוי מאוד על מה ואת זה אני לא יודעת. אבל מניסיון שלי, (רק שבוע אחד, ולא משהו מלחיץ בכלל) לא להתייחס אליהם כאל "מסכנים"! זה מאוד משפיע לטובה על ההתנהגות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראשית- אני מצדיעה לך!!!
שד' יתן לך כח!!!

איך אפשר להפעיל סמכות על ילדים לא שלי?

ראיתי שכבר היתה תגובה יפה בנושא.
מסכימה איתה.

למען ילדיך (שלא תהיה הדמנות לשבש הרגלים קיימים)
ולמען הנפש והרוגע שלך
ולמען הנפש, מחפשת הגבולות, הביטחון והסדר של האחיינים (במיוחד בימים כאלו!)
ולמען הסדר הטוב (תרתי משמע)
הייתי מעבירה להם בצורה נעימה ומכבדת
ש"בבית שלנו יש כללים" ומי שמגיע אלינו מתנהג כמו שנהוג בבית שלנו.

זה יכול להיות כתגובה להפרת משמעת
או באסיפה יזומה
(אפילו של 2 המשפחות, כשאבא או מי שיותר עם סמכות בבית יעביר את הרעיון)
שהכללים בבית לא השתנו לכבוד האורחים
וכדי שלכולם יהיה נעים וטוב חשוב להקפיד על..
וכאן רצוי לציין כמה כללים שהכי חשוב לכם,
שתחשבו עליהם מראש ותנסחו הכי ברור ובמילים פשוטות שאפשר.

מניסיוני, כדודה לאחיינים שהאמא ילדה ב"ה,
דווקא הגבולות הברורים (כן. כולל עונשים אם היה צריך!)
אפשרו לי להיות יותר סבלנית אליהם
ולהם להרגיש בטוחים ומוגנים.

זה לא סותר
שעם החלת המשמעת והגבולות בבית
ניתן לשלב גם מבצע נושא פרסים.
דווקא התחרותיות בין הבני דודים יכולה להועיל מאד.
גם כאן
כדאי לחשוב מראש
על מה יהיה המבצע.
(נניח רק על סדר/ תפקידים, או רק על שלב השניה והבוקר)

שיהיה לך בהצלחה!
ורפואה שלימה בע"ה!!

• הוסף לסימניות
לכל המייעצים והמחזקים-
רציתי לשתף,
שב"ה הילדים נהנים פה יחד, מתפללת שימשיך ככה,
יש מבצע גדול, סדר יום, סדר בארונות, ואפ' בייביסיטר ואחייניות שבאות לעזור.
כמובן שזמני הברדק הם בהשכמה ובהשכבה... אבל בסדר.
אז תודה להשם ולכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה