- הוסף לסימניות
תוכל לתת לי מס' serial , הוא מחוק בהודעה
תוכל לתת לי מס' serial , הוא מחוק בהודעה
תוכל לתת לי מס' model
יש בוידאותוכל לתת לי מס' model
כתבתי למעלה לקנות מתאם לדיסק קשיחמותר לדעת למה זה משנה ?
או מה ברצונך לעשות כשתדע איך קוראים לזה ?
אכן כבר קניתי לפי דגם והגיע מתאם שונה@משחזר מידע,
כשקניתי כמה פעמים חלקים בחו"ל לפעמים מי שמוכר אותם רושם רק את מס' הסריאל ולא את שאר המספרים (דוגמאות? בטריה לפלאפון מסוים, בטריה למחשב, מסך, ועוד דברים) עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה לבדוש במפרט הטכני של האתרים בחו"ל שעדיין מוכרים כזה כונן, מה שם סוג החיבור, זה הכל.
אבל זה לנובוחיבור IDE של dell ב מחשבים הישנים נראה כך
חיבור IDE של dell ב מחשבים הישנים נראה כך
אחרי חיפושים אתמול (היה לי זמן פנוי והחלטתי לנסות להבין מה זה), מצאתי שבחיפוש קצר בגוגל תמונות "תמונה צורב למחשב נייד" עולים מייד תמונות של כונן כזה בצירוף פרטים על החיבור כמו שכתב @עשרים ושתים , אך ללא ציון מיוחד לגבי החיבור.אבל זה לנובו
אבל זה לנובו
זכור לי שיהיה לי מתאם לכזה חיבור שישב על דיסק IDE במחשב נייד , גם חיפוש בגוגל בקושי מוצא תמונות של החיבור הזה כך שקשה לדעת את שמו רק שזה וריאציה של חיבור IDE של דיסק 2.5אחרי חיפושים אתמול (היה לי זמן פנוי והחלטתי לנסות להבין מה זה), מצאתי שבחיפוש קצר בגוגל תמונות "תמונה צורב למחשב נייד" עולים מייד תמונות של כונן כזה בצירוף פרטים על החיבור כמו שכתב @עשרים ושתים , אך ללא ציון מיוחד לגבי החיבור.
ניסיתי להריץ חיפושים בebye וכו' על הכונן ולא העלתי תוצאות.
צר לי, בהצלחה הלאה![]()
אל יאושתודה לכל העוזרים
מישהו יכול למצוא מתאם מתאים לדיסק קשיח
או פשוט להתייאש
אני לא מעוניין ב20 גיגה
לא רואה שעוזר
בא נחכהיתכן גם שיש לי עדיין את המתאם בערב אני ינסה לעשות קצת סדר בג'נקיה ואולי אמצא את המתאם
אני כרגע קצת מוגבל מישהו יכול לאמת ?החיבור הזה נקרא
JAE 50 pin
ו/או ODD 50 pin
על תשכח שזה דיסק ide ו20 גיגה זה הרבה בשבילואני לא מעוניין ב20 גיגה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים