איך נקרא החיבור הזה ?

• הוסף לסימניות
@משחזר מידע,
כשקניתי כמה פעמים חלקים בחו"ל לפעמים מי שמוכר אותם רושם רק את מס' הסריאל ולא את שאר המספרים (דוגמאות? בטריה לפלאפון מסוים, בטריה למחשב, מסך, ועוד דברים) עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה לבדוש במפרט הטכני של האתרים בחו"ל שעדיין מוכרים כזה כונן, מה שם סוג החיבור, זה הכל.

• הוסף לסימניות
@משחזר מידע,
כשקניתי כמה פעמים חלקים בחו"ל לפעמים מי שמוכר אותם רושם רק את מס' הסריאל ולא את שאר המספרים (דוגמאות? בטריה לפלאפון מסוים, בטריה למחשב, מסך, ועוד דברים) עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה לבדוש במפרט הטכני של האתרים בחו"ל שעדיין מוכרים כזה כונן, מה שם סוג החיבור, זה הכל.
אכן כבר קניתי לפי דגם והגיע מתאם שונה
הנה תראה
https://www.ebay.com/itm/2nd-2-5-HD...&_sop=15&_sacat=0&_nkw=uj-852&_from=R40&rt=nc
רשום שם הדגם והחיבור שהגיע זה התמונה מתחומים

• הוסף לסימניות
טוב אני חושב שמצאתי
זה נקרא ATAPI
מישהו יכול לאמת ???

• הוסף לסימניות
כן ראיתי הערך ממש לא ברור
אני יודע שיש כמה סוגי פאטא

• הוסף לסימניות
חיבור IDE של dell ב מחשבים הישנים נראה כך
אבל זה לנובו
אחרי חיפושים אתמול (היה לי זמן פנוי והחלטתי לנסות להבין מה זה), מצאתי שבחיפוש קצר בגוגל תמונות "תמונה צורב למחשב נייד" עולים מייד תמונות של כונן כזה בצירוף פרטים על החיבור כמו שכתב @עשרים ושתים , אך ללא ציון מיוחד לגבי החיבור.
ניסיתי להריץ חיפושים בebye וכו' על הכונן ולא העלתי תוצאות.
צר לי, בהצלחה הלאה :)

• הוסף לסימניות
אבל זה לנובו
אחרי חיפושים אתמול (היה לי זמן פנוי והחלטתי לנסות להבין מה זה), מצאתי שבחיפוש קצר בגוגל תמונות "תמונה צורב למחשב נייד" עולים מייד תמונות של כונן כזה בצירוף פרטים על החיבור כמו שכתב @עשרים ושתים , אך ללא ציון מיוחד לגבי החיבור.
ניסיתי להריץ חיפושים בebye וכו' על הכונן ולא העלתי תוצאות.
צר לי, בהצלחה הלאה :)
זכור לי שיהיה לי מתאם לכזה חיבור שישב על דיסק IDE במחשב נייד , גם חיפוש בגוגל בקושי מוצא תמונות של החיבור הזה כך שקשה לדעת את שמו רק שזה וריאציה של חיבור IDE של דיסק 2.5

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים
מישהו יכול למצוא מתאם מתאים לדיסק קשיח
או פשוט להתייאש

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים
מישהו יכול למצוא מתאם מתאים לדיסק קשיח
או פשוט להתייאש
אל יאוש
https://www.ebay.com/itm/Hitachi-Tr...m=331982160712&_trksid=p2047675.c100005.m1851

https://www.ebay.com/itm/Laptop-IDE...957984?hash=item4d72599fa0:g:tZwAAOSw-OFa868w

יתכן גם שיש לי עדיין את המתאם בערב אני ינסה לעשות קצת סדר בג'נקיה ואולי אמצא את המתאם

• הוסף לסימניות
שהצגת את הכונן הבנתי שיש לך כונן של IBM (או סדרה שנמכרת דרך Lenovo) והם משתמשים במחבר פנימי לא scsi (מבטאים "סקאזי") כפי שכתבי לעיל אלא אחיו התאום PATA IDE (הם זהים פיזית במחשבים ניידים)

לידיעת הטכנאים שכאן לעיתים יצרני מחשבים נידיים בדגמים מסויימים עשויים להשתמש במתאמי מחבר אחורי כדי לשנות את המיקום ואת הצורה לחיבור ללוח כך שאם שצידו הימני המחשב ימקם את את החיבור לאמצע או לכל נקודה אחרת על פי רוחב הלוח

example.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה