לא לימדו אתכם לספור כבשים?
אני תמיד מנסה לספור כבשים... ופתאום כבשה אחת בורחת, וכשאני רץ אחריה כל העדר בורח לצד השני. ותוך כדי נופל לי הפלאפון מהיד, ומתחיל גשם, ועדת זאבים מתקרבת, וכבשה אחת נתקלת בגדר תיל.... ועכשיו איך אני ירדם?!לא לימדו אתכם לספור כבשים?
למה את כל הזמן מתבלבלת כי הם כ"כ דומות?עדיין לא הצלחתי עם זה...
כמה שניסיתי...![]()
למה את כל הזמן מתבלבלת כי הם כ"כ דומות?![]()
אני תמיד מנסה לספור כבשים... ופתאום כבשה אחת בורחת, וכשאני רץ אחריה כל העדר בורח לצד השני. ותוך כדי נופל לי הפלאפון מהיד, ומתחיל גשם, ועדת זאבים מתקרבת, וכבשה אחת נתקלת בגדר תיל.... ועכשיו איך אני ירדם?!
פעם אמרו שנדודי שינה אצל גברים הם דבר מופרך.בדרך כלל איזה ספר מקצועי או עיוני. מנקה את הראש ממחשבות ונותן לגוף להירדם.
בהחלט.אצלי זה דווקא הלחיץ יותר...
שמעתי מהמאמן משה לייב הגר עצה למי שקשה לו להרדם: פשוט לנסות להרדם עם חיוך ...
הוא אמר שמהר מאוד זה גורם להורמונים מרגיעים להשתחרר בגוף,
לרוב אני נרדם מהר. אבל לפעמים שניסיתי זה עזר , ואם לא, אז זה הרגיע מאוד...
*מלטונין.מלטולין
גם מרדים?רעיון שמעלה חיוך על השפתיים רק מלקרוא אותו...
נשים לא נרדמות כי הם חושבות ונלחצות ומתרגשות וקשה להן להרדם. אז זה מרגיע ומשחרר אנדרופינים ואז במצב רגוע הגוף נכנע לעייפות.גם מרדים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים