- הוסף לסימניות
אמרו לי בעינית שאם מפסיקים לאחר שמתחיליםמכיון שעם הטיפות לא הכי הקפדנו, אחרי כמה חודשים הפסקנו ..
המספר עלול לזנק
ולא כדאי
אמרו לי בעינית שאם מפסיקים לאחר שמתחיליםמכיון שעם הטיפות לא הכי הקפדנו, אחרי כמה חודשים הפסקנו ..
אטרופין, מתחיל במינון נמוך 0.01 טיפה אחת בכל עין, ועולה עם הזמן כנ"למה המינון? איזה סוג טיפות?
לי הביא ישר 0.05אטרופין, מתחיל במינון נמוך 0.01 טיפה אחת בכל עין, ועולה עם הזמן כנ"ל
אפשר ללמד גם ילדים צעירים לשים עדשותלא מתאים בכל גיל.....
אולי למבוגרים הוא מתחיל ישר עם מינון גבוהלי הביא ישר 0.05
בלי שום הדרגה
לכן פחדתי
כי הוא אמר שזה יכול לגרום לטשטוש
כן, אנחנו נותנים כל יום. טיפה בכל עין.
נראה לי 0.1%.
מה זה מינון גבוה?
סליחה, טעות שלי.זה המינון שהוא נתן
ATROPIN MAYAN DRO 0.05% 1
מכירים כזה מינון?
אז עושה רושם שלנו הביאו הרבה יותרסליחה, טעות שלי.
המינון הוא 0.01%.
זה אכן יכול לגרום לטשטוש, אבל לא לכולם. אם כן, ניתן להפסיק למספר ימים ואח’’כ לנסות שוב
אם שאלת אותיוזה עבד??
מי הרופא?... איזה סוג משקפיים, של שמיר?אכן פחדתי כל הזמן שהפסקנו, ובסופו של דבר המספר עלה אולי בחצי (אחרי שנה+)
הרופא היה ממש מופתע ואמר שאם כך, המשקפיים עזרו.
לנו נתנו ישר 0.05%, הוא פחות זמין במלאי , ובשלב מסויים זה נהיה גם סיוט לילד, מה שהוביל לחיפופים....
יאיר מורד, עדשות של שמיר (עשינו דרך קשר עין עם מרשם שלו כדי לקצר את הזמן)מי הרופא?... איזה סוג משקפיים, של שמיר?
גם לי יש חשש שהילד לא ישתף פעולה
זה נראה לי סיוט לו וסיוט לי
איזה קופה? מה זה קשר עין עם מרשם שלו?............יאיר מורד, עדשות של שמיר (עשינו דרך קשר עין עם מרשם שלו כדי לקצר את הזמן)
כללית.איזה קופה? מה זה קשר עין עם מרשם שלו?............
לנו יש רופא בסדר אבל מלחיץ, יש לי חשש לחזור אליו עכשיו אחרי שלא נתנו את הטיפות
לא שמעתי על המקום הזה "קשר עין".....כללית.
הוא נתן מרשם לעדשות, יכלנו לעשות דרכו אבל זה היה לוקח יותר זמן, בהכוונתו הזמנו אותם אצל קשר עין, כך היה לנו השתתפות של הקופה במסגרת לפחות...
קשר עין באשדוד, פשוט יש להם הסכם עם כללית וזה בדיוק היה ברשימה שהרופא נתן לנולא שמעתי על המקום הזה "קשר עין".....
כן סוג של השתתפות 600 שקל
גם לי אמרו את זה בזמנובעינית אמרו לי לעשות
20
20
20
20
20 דקות קריאה
ואז הפסקה של 20 שניות בהבטה לרחוק-לשחרר את העיניים
ואז שוב 20 דקות קריאה ושוב 20 שניות להסתכל על נקודה רחוקה וחוזר חלילה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים