משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
טוב לשמוע.נראה לי שלא אפשרי לספרדים.
גילוי נאות- אני לא מונחת בהלכות של הספרדים.
אבל צריכה להתעסק עם הטשולנט שלי, אז:
כן, כך הורה לי הרב שלי... כמובן לעצמי...יש לך היתר הוראה שאתה ככה פוסק?
טוב לשמוע.נראה לי שלא אפשרי לספרדים.
כן, כך הורה לי הרב שלי... כמובן לעצמי...יש לך היתר הוראה שאתה ככה פוסק?
עדיין ממליץ לכל אחד לא להסתמך ע"כ (לא שאני לא מאמין לך אלא לפעמים השאלה טיפה שונה שאנו כשואלים לא מרגישים זאת ואז התשובה ג"כ שונה או שבכלל הרב שלו פוסק אחרת).טוב לשמוע.
גילוי נאות- אני לא מונחת בהלכות של הספרדים.
אבל צריכה להתעסק עם הטשולנט שלי, אז:
כן, כך הורה לי הרב שלי... כמובן לעצמי...
גם אני רואה בהרכב הזה את הצלחת הסמיכות של הטשולנט,זה הסיפור.
ככל שיש יותר קיטניות וגריסים, הם מפרישים עמילנים שעם כמות מדויקת של מים (ניסוי ותעיה) זה הופך להיות סמיך.
כן! יש לו.יש לך היתר הוראה שאתה ככה פוסק?
אם יש לו אז בסדר,כן! יש לו.
מספיק ששאל פעם וזה מה שענו לו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //