- הוסף לסימניות
אכן, כתבתי :רייזי-מאמינה שזה היה מחיר כולל ליווי שוטף.
על פתיחת תיק הממוצע הוא אזור ה500+ - ש"ח
אני משלמת לה שנתי על הגשת דוח
והיא זמינה לי לכל שאלה במשך השנה.
אכן, כתבתי :רייזי-מאמינה שזה היה מחיר כולל ליווי שוטף.
על פתיחת תיק הממוצע הוא אזור ה500+ - ש"ח
אני משלמת לה שנתי על הגשת דוח
והיא זמינה לי לכל שאלה במשך השנה.
ממליץ לדבר עם רו"ח או יועצת מס שתסביר לך מה הכי נכון לך, לא תמיד מומלץ להיות עוסק זעיר כמו שכתבו כאן, זה יכול למשל להקטין את דמי לידה וכו'אני רוצה לתת קבלות ללקוחות שלי. מה אני צריך לעשות בשביל זה?
אני יודע שיש דבר כזה שנקרא עוסק פטור ממס. מה זה בדיוק אומר? ואיך אני עושה את זה? תודה!
1 אפשר להפוך אח״כ לרגיל בהגשת דוח 1301 תמידיש לי 2 שאלות.
1)האם ניתן לפתוח עוסק זעיר ולשנה זו, ובשנה הבא לשנות לעוסק רגיל. - ככה אפשר להרויח לשלם פחות בשנה זו, ובשנה הבאה לקבל חופשת לידה יותר גדול.
2) האם ניתן לדווח על פתיחת עסק מוקדם יותר, כמו לדווח היום שפתחתי עסק לפני חודשיים?
תודה רבה
אם הופכים מזעיר לרגיל, אח"כ יש תקופת צינון של שנתיים ורק אח"כ אפשר לחזור חזרה לזעיריש לי 2 שאלות.
1)האם ניתן לפתוח עוסק זעיר ולשנה זו, ובשנה הבא לשנות לעוסק רגיל. - ככה אפשר להרויח לשלם פחות בשנה זו, ובשנה הבאה לקבל חופשת לידה יותר גדול.
2) האם ניתן לדווח על פתיחת עסק מוקדם יותר, כמו לדווח היום שפתחתי עסק לפני חודשיים?
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים