התייעצות איך פותחים עסק עצמאי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לתת קבלות ללקוחות שלי. מה אני צריך לעשות בשביל זה?
אני יודע שיש דבר כזה שנקרא עוסק פטור ממס. מה זה בדיוק אומר? ואיך אני עושה את זה? תודה!
ממליץ לדבר עם רו"ח או יועצת מס שתסביר לך מה הכי נכון לך, לא תמיד מומלץ להיות עוסק זעיר כמו שכתבו כאן, זה יכול למשל להקטין את דמי לידה וכו'
וזה יכול להיות הפסד של עשרות אלפי שקלים לכן מומלץ להתייעץ לפני שתם עושים שטיות...

עוד טעות נפוצה שיש לאנשים שמטפלים בדברים האלה לבד זה שהרבה אנשים לא פותחים תיק בביטוח לאומי או שפותחים ולא משלמים מקדמות ואז שבאים להגיש בקשה לדמי לידה לא מקבלים כי לא שילמו לביטוח לאומי ושוב מפסידים עשרות אלפי שקלים.

לכן תתנו לאנשים שלמדו, השקיעו ומבינים בתחום שיעשו לכם את העבודה, התשלומים שיכולים להיות על טעיות יהיו פי כמה מהתשלום השנתי שתשלמו...

• הוסף לסימניות
אני רואת חשבון בעלת נסיון רב נותנת שירות של פגישת ייעוץ מותאמת אישית הכוללת הסבר לנקודות הקריטיות שחשובות לעסק שלך מבחינת הרשויות
על מה לשים לב
חבות ביטוח לאומי- כמה, מאיזה סכום וכו'
מה עדיף- עוסק זעיר או עוסק פטור
ממש הסבר ברור שיתן לך ביטחון להתנהל באופן עצמאי ולהסתדר לבד מול הרשויות
אפשר לפנות אלי 054-8486784
להמלצות אפשר לפנות אלי למייל cpa עם הטלפון שלי

• הוסף לסימניות
יש לי 2 שאלות.
1)האם ניתן לפתוח עוסק זעיר ולשנה זו, ובשנה הבא לשנות לעוסק רגיל. - ככה אפשר להרויח לשלם פחות בשנה זו, ובשנה הבאה לקבל חופשת לידה יותר גדול.
2) האם ניתן לדווח על פתיחת עסק מוקדם יותר, כמו לדווח היום שפתחתי עסק לפני חודשיים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי 2 שאלות.
1)האם ניתן לפתוח עוסק זעיר ולשנה זו, ובשנה הבא לשנות לעוסק רגיל. - ככה אפשר להרויח לשלם פחות בשנה זו, ובשנה הבאה לקבל חופשת לידה יותר גדול.
2) האם ניתן לדווח על פתיחת עסק מוקדם יותר, כמו לדווח היום שפתחתי עסק לפני חודשיים?
תודה רבה
1 אפשר להפוך אח״כ לרגיל בהגשת דוח 1301 תמיד
2 אפשר לפתוח 60 יום אחורה
3 לגבי הטענה שלך דמי לידה הייתי אומר קשקושים

• הוסף לסימניות
יש לי 2 שאלות.
תודה רבה
אם הופכים מזעיר לרגיל, אח"כ יש תקופת צינון של שנתיים ורק אח"כ אפשר לחזור חזרה לזעיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בסייעתא דשמיא
אז ניסיתי לדלות מידע כאן בפורום, ובעוד כל מיני מקומות, ויצא לי בעיקר חשש מלהסתבך עם הרשויות... :cool:

אני עצמאי, יש לי עוסק פטור בביטו"ל ועוסק זעיר ברשות המס.
אני עובד ללקוחות כנגד חשבונית (מוכר שעות עבודה שלי ומוציא קבלות).

תכף נגמרת השנה, ואני רוצה להגיש את הדוחות הרלוונטיים אליי למשרדים הנכונים.

עד כמה שהבנתי, אני צריך להגיש 'תיאום מס' לרשות המיסים, שבו אני מדווח כמה כסף אני חושב שאני מרוויח בשנה הנוכחית.
ולביטוח לאומי צריך גם כן להגיש טפסים כלשהם.

השאלות שלי הם:
1. האם מבחינת רשות המס, מספיק לדווח על כמה כסף אני חושב שאני ארוויח, ואז סיימתי איתם?
או שכשנגמרת השנה אני צריך לדווח מחדש כמה הרווחתי באותה שנה? או משהו אחר?

2. מבחינת ביטו"ל, אם הרווחתי בממוצע פחות מ1000 ש"ח לחודש מאז פתיחת העסק (יש חודשים שיותר ויש חודשים שפחוצ), איזה הגדרה יש לי? יש שם מלא כינויים באתר, 'עצמאי', 'בעל הכנסה שלא מעבודה', אני לא יודע מה אני נחשב שם.
וכמובן, מה אני צריך לעשות איתם, עם ביטוח לאומי, איזה מסמכים צריך להגיש ומתי.

מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה