מתחיל ב22:15.מתחיל בשעה 22:00.
אפשר להרשם בהגדר תזכורת ואז מקבלים מייל כשמתחיל השידור.תודה רבה!
כתוב שם באתר שיש 80 ממתינים.
צריך להרשם באנשהו להמתנה?
כבר לא. גוגל ביטלו את זה.אפשר להרשם בהגדר תזכורת ואז מקבלים מייל כשמתחיל השידור.
אז למה כתוב באתר מס' הממתינים?כבר לא. גוגל ביטלו את זה.
חחחאז למה כתוב באתר מס' הממתינים?
צריך להרשם באיזשהו מקום להמתנה?
אוכל לצפות בזמן אמת גם בלי להרשם להמתנה?
...
מתי הם ביטלו? לפני כמה שבועות זה עבד לי.כבר לא. גוגל ביטלו את זה.
אפשר את הקישור של קול חי?
תודה
כי מי שנכנס לקישור הנ"ל ומחכה אז הוא ממתין.אז למה כתוב באתר מס' הממתינים?
צריך להרשם באיזשהו מקום להמתנה?
אוכל לצפות בזמן אמת גם בלי להרשם להמתנה?
...
למייל כבר כמה חודשים בוטל (https://mitmachim.top/topic/11217)מתי הם ביטלו? לפני כמה שבועות זה עבד לי.
הרגע עבד לילמייל כבר כמה חודשים בוטל (https://mitmachim.top/topic/11217)
רק התראות בנייד ובאתר עצמו עובד.
למייל?הרגע עבד לי
כן, תחת קטגוריה רשתות חברתיותלמייל?
![]()
הביצוע שהדהים את השופטים: הקול הבא פרק 16 | צפו בשידור חי - רדיו קול חי
הקול הבא העונה השלישית, פרק 16, שלב החזרות | שופטים: יובל סטופל, אביעד גיל, קובי ברומר ועדי רן | מנחה: מנחם טוקרwww.93fm.co.il
הרגע עבד לי
מתחיל ב22:15.
מישהו יודע באיזה פרק היה האודישן של נתנאל יאיר שהיה באולפן בפרק האחרון (16) ?
תודה ........
בפרק השני, שר את השיר פסיעותיי.מישהו יודע באיזה פרק היה האודישן של נתנאל יאיר שהיה באולפן בפרק האחרון (16) ?
תודה ........
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אש קודש!, יוסף יצחק ויינשטיין, אוראל סולטן ועוד 5 משתמשים8 //