דרוש מידע איך קוראים לחרק הזה?

• הוסף לסימניות
אתם מוזמנים לבוא לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
ויתושים? החבר'ה פיתחו חרדה!!! מיתושים, יש לי ילד שכשהוא שומע יתוש מזמזם לו ליד האוזן, הוא מתעורר בהיסטריה גם ב-2 בלילה ומדליק את כל האורות בבית, כדי להבריח אותו מהחדר החשוך... ומתחילה חגיגה של כל המתעוררים, לא, הם לא נרדמים בחזרה, וילד אחר שאם יש בשירותים יתוש, הוא לא נכנס לשם, הוא יתאפק שעות ולא יכנס, ויצור קטנטן בן שנתיים שאני חסה על כל גרם של דם שהיתוש\ה מוצץ\ת ממנו.
צעד ראשון - רשתות על כל החלונות.

• הוסף לסימניות
הדירה לא שלי, בעלת הדירה טוענת שהיא הסתדרה בלי, ולכן גם אני אסתדר בלי,
אה, בלי מזגנים, בלי טוש באמבטיה, בלי ניאגרה בשרותים, בלי תופסנים לדלתות (הבומבות של הטריקות, משגעות את המוח) בלי שעון שבת, בלי חשמל,
אני חושבת שזה מובן.

אז אין לי מה להתחנן לרשתות, זה לא יקרה, ואני לא יכולה להשקיע את הסכום בדירת חורבות.

• הוסף לסימניות
אה, בלי מזגנים, בלי טוש באמבטיה, בלי ניאגרה בשרותים, בלי תופסנים לדלתות (הבומבות של הטריקות, משגעות את המוח) בלי שעון שבת, בלי חשמל,
אני חושבת שזה מובן.

אז אין לי מה להתחנן לרשתות, זה לא יקרה, ואני לא יכולה להשקיע את הסכום בדירת חורבות.
כשהתגוררנו בשכירות בדירה בלי רשתות, במקום לנסות להתחנן למשכיר [שכמובן לא היה עם מי לדבר], קנינו רשת לפי מידה ב'טמבור', והדבקנו עם דבק חם על החלונות. נכון שזה מגביל את האפשרות להוציא את הראש מהחלונות, אבל נראה שאם המצב כל כך קטסטרופלי, שווה לסבול את זה.

מה הפירוש 'בלי חשמל'?

• הוסף לסימניות
@photos by h
הסיפורים שלך נשמעים ממש נורא...
גן חיות קטן על זה.
ועל הסבל של הילדים שלך,
אין מה לומר...
פשוט רחמים!!!

• הוסף לסימניות
חוטי חשמל חשופים בכל מיני מקומות בדירה, במקום בתי מנורה, שקעים לא תקינים\שרופים
הבאנו חשמלאי שיתקן את הכל

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מובן.

את חיבת להמשיך לשכור דווקא את הדירה המחרידה הזו?
נראה לי הפתרון לכל הבעיות הוא פשוט לומר שלום לגברת בעלת הבית ולחפש דירה במקום דיר.

• הוסף לסימניות
@חני גרינשטיין
הבעיה היא שזו לא דירה מרוהטת, ונראה לנו שעוד כמה דירות והרהיטים שלנו ז"ל...
בינתיים קיבלתי ב"ה אישור למדביר ומחר בשעו"מ מגיע המציל הלאומי.

אנחנו תקווה שבעוד שנה מעכשיו כבר נתגורר בדירה מרחיבת דעת משלנו.

מה שאנחנו עושים כמובן בהתייעצות מול מורה הוראה כרגע, פשוט לבצע את כל התיקונים הנדרשים בדירה ע"ח המשכירה, כלומר להוריד מהשכירות בסוף חודש, הדירה בסוף תהיה פי שניים מערכה כשנכנסנו, בזכותנו...

• הוסף לסימניות
בלי תופסנים לדלתות (הבומבות של הטריקות, משגעות את המוח)
זה אומנם שולי במצב המתואר
אבל יש באיקאה מעצורים לדלתות - ממש מעולה
כזה
12 שח לכל דלת, וסיימתם את הסיפור.
תוכלו לקחת את זה איתכם אח"כ לדירה שלכם
ו- תחזיקו מעמד. נשמע לא פשוט.

• הוסף לסימניות
@מגנום
קנינו תופסנים לדלתות, אמרנו שאם תהיה לבעלת הדירה הערה, אני אשאל אותה על מה עדיף לה להוציא את הכסף, על תופסנים או על מזגן...

• הוסף לסימניות
@מגנום
קנינו תופסנים לדלתות, אמרנו שאם תהיה לבעלת הדירה הערה, אני אשאל אותה על מה עדיף לה להוציא את הכסף, על תופסנים או על מזגן...

• הוסף לסימניות
תודה!
ויש משהו לשים באמבטיה כדי לרצוח את דורות המרבי רגליים, אני רועדת שהילדים נכנסים להתקלח, שח"ו ייתן להם איזה נדל אחד עקיצה. כבר שפכנו לשם אקונומיקה, כנראה שהיא הרוותה אותם, הם פשוט פרצו החוצה בהמוניהם תקופה אח"כ, הם לא מתו, רק התחלפו... :) שפכנו סודה קאוסטיק, הם שם, כדי להישאר...

ויתושים? החבר'ה פיתחו חרדה!!! מיתושים, יש לי ילד שכשהוא שומע יתוש מזמזם לו ליד האוזן, הוא מתעורר בהיסטריה גם ב-2 בלילה ומדליק את כל האורות בבית, כדי להבריח אותו מהחדר החשוך... ומתחילה חגיגה של כל המתעוררים, לא, הם לא נרדמים בחזרה, וילד אחר שאם יש בשירותים יתוש, הוא לא נכנס לשם, הוא יתאפק שעות ולא יכנס, ויצור קטנטן בן שנתיים שאני חסה על כל גרם של דם שהיתוש\ה מוצץ\ת ממנו.

לטאות, מה עושים? אין ספרים הפוכים, משלמים את כל החובות, אז למה הן עוד מבקרות אצלינו?
אגב נדלים, כדאי לך להעיף מבט בויקיפדיה בערך "נדלים" כי אני לא חושב שהנדלים שיש לך בבית הם ארסיים, יש רק סוג אחד שהוא מסוכן לאדם, ומעולם אני לא ראיתי אותו, הוא בצבע אדום צהוב

• הוסף לסימניות
ג'וק מספריים....
אפרופו הדברה, מישהו יודע איזו הדברה תעזור לדירה ישנה (הייתי אומרת חורבה) שמפעילה גן חיות, כמו:
לטאות
מקקים
נדלים (מרבי רגליים ארסיים, חום ושחור)
דג הכסף
יתושים
ג'וק מספריים
ואיך קוראים להומלסים האלו? החלזונות בלי הבית? יש נגדם ריסוס... ברר...?
???
לידיעתך, ג'וק מספרים הוא האויב הכי גדול של דג הכסף, אל תהרגי אותו,אולי הוא דוחה אבל הוא יחסל לך את דג הכסף שהוא מזיק מאוד לבגדים.

• הוסף לסימניות
@photos by h רוב רובם של גן החיות שחיי לו שם, מגיע בגלל לחות!
לבדוק היטב נזילות ורטיבות בקירות ובכל מקום אפשרי, אחרת הדברה לא תחזיק מעמד זמן רב.
וכמובן ניקיון, רבים מהם ניזונים מזבל ושאריות מזון. עלול להיות גם בסביבות החורבה מסביב והחרקים רק 'גולשים' לכם לבית בגלל צפיפות האוכלוסין שלהם...

• הוסף לסימניות
תודה על המידע הרב, אבל המרבי-רגליים\נדלים, הם בצבעי הג'ינג'י, מה שיש לנו, יש להם שולי גוף+רגליים אדמדמות
בכל מקרה, עברנו היום ריסוס, ואנחנו מחפשים כעת חדר קירור לכל הגופות...
מקקים, דגי כסף, נדלים, ג'וקי מספריים, נאספים לנו בקרנות החדרים...
ב"ה נקווה לשקט בתקופה הקרובה

• הוסף לסימניות
ידוע לכם איזו הדברה עובדת עליו? יש בביתנו כנראה משפחה ברוכה כזו.
זה מספריים.
גם לי יש מתחת למרפסת משהו כזה.
תדעי שהתקופה שלהם תחלוף.
עכשיו הם נמצאים בכל חור.
אצלי אחד נכנס לקש של הבקבוק ו.........איכס...
אבל פתאום הם נעלמים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה