צעד ראשון - רשתות על כל החלונות.ויתושים? החבר'ה פיתחו חרדה!!! מיתושים, יש לי ילד שכשהוא שומע יתוש מזמזם לו ליד האוזן, הוא מתעורר בהיסטריה גם ב-2 בלילה ומדליק את כל האורות בבית, כדי להבריח אותו מהחדר החשוך... ומתחילה חגיגה של כל המתעוררים, לא, הם לא נרדמים בחזרה, וילד אחר שאם יש בשירותים יתוש, הוא לא נכנס לשם, הוא יתאפק שעות ולא יכנס, ויצור קטנטן בן שנתיים שאני חסה על כל גרם של דם שהיתוש\ה מוצץ\ת ממנו.
כשהתגוררנו בשכירות בדירה בלי רשתות, במקום לנסות להתחנן למשכיר [שכמובן לא היה עם מי לדבר], קנינו רשת לפי מידה ב'טמבור', והדבקנו עם דבק חם על החלונות. נכון שזה מגביל את האפשרות להוציא את הראש מהחלונות, אבל נראה שאם המצב כל כך קטסטרופלי, שווה לסבול את זה.הדירה לא שלי, בעלת הדירה טוענת שהיא הסתדרה בלי, ולכן גם אני אסתדר בלי,
אה, בלי מזגנים, בלי טוש באמבטיה, בלי ניאגרה בשרותים, בלי תופסנים לדלתות (הבומבות של הטריקות, משגעות את המוח) בלי שעון שבת, בלי חשמל,
אני חושבת שזה מובן.
אז אין לי מה להתחנן לרשתות, זה לא יקרה, ואני לא יכולה להשקיע את הסכום בדירת חורבות.
את חיבת להמשיך לשכור דווקא את הדירה המחרידה הזו?הדירה לא שלי, בעלת הדירה טוענת שהיא הסתדרה בלי, ולכן גם אני אסתדר בלי,
אה, בלי מזגנים, בלי טוש באמבטיה, בלי ניאגרה בשרותים, בלי תופסנים לדלתות (הבומבות של הטריקות, משגעות את המוח) בלי שעון שבת, בלי חשמל,
אני חושבת שזה מובן.
אז אין לי מה להתחנן לרשתות, זה לא יקרה, ואני לא יכולה להשקיע את הסכום בדירת חורבות.
גם לנו זה ככה ומה שהכי עזר לקנות מחנות כמו טמבוראטמו עם סיליקון או כל חומר אחר את החריצים במשקופים, ושלום על לישראל.
זה אומנם שולי במצב המתוארבלי תופסנים לדלתות (הבומבות של הטריקות, משגעות את המוח)
אגב נדלים, כדאי לך להעיף מבט בויקיפדיה בערך "נדלים" כי אני לא חושב שהנדלים שיש לך בבית הם ארסיים, יש רק סוג אחד שהוא מסוכן לאדם, ומעולם אני לא ראיתי אותו, הוא בצבע אדום צהובתודה!
ויש משהו לשים באמבטיה כדי לרצוח את דורות המרבי רגליים, אני רועדת שהילדים נכנסים להתקלח, שח"ו ייתן להם איזה נדל אחד עקיצה. כבר שפכנו לשם אקונומיקה, כנראה שהיא הרוותה אותם, הם פשוט פרצו החוצה בהמוניהם תקופה אח"כ, הם לא מתו, רק התחלפו...שפכנו סודה קאוסטיק, הם שם, כדי להישאר...
ויתושים? החבר'ה פיתחו חרדה!!! מיתושים, יש לי ילד שכשהוא שומע יתוש מזמזם לו ליד האוזן, הוא מתעורר בהיסטריה גם ב-2 בלילה ומדליק את כל האורות בבית, כדי להבריח אותו מהחדר החשוך... ומתחילה חגיגה של כל המתעוררים, לא, הם לא נרדמים בחזרה, וילד אחר שאם יש בשירותים יתוש, הוא לא נכנס לשם, הוא יתאפק שעות ולא יכנס, ויצור קטנטן בן שנתיים שאני חסה על כל גרם של דם שהיתוש\ה מוצץ\ת ממנו.
לטאות, מה עושים? אין ספרים הפוכים, משלמים את כל החובות, אז למה הן עוד מבקרות אצלינו?
לידיעתך, ג'וק מספרים הוא האויב הכי גדול של דג הכסף, אל תהרגי אותו,אולי הוא דוחה אבל הוא יחסל לך את דג הכסף שהוא מזיק מאוד לבגדים.ג'וק מספריים....
אפרופו הדברה, מישהו יודע איזו הדברה תעזור לדירה ישנה (הייתי אומרת חורבה) שמפעילה גן חיות, כמו:
לטאות
מקקים
נדלים (מרבי רגליים ארסיים, חום ושחור)
דג הכסף
יתושים
ג'וק מספריים
ואיך קוראים להומלסים האלו? החלזונות בלי הבית? יש נגדם ריסוס... ברר...?
???
אולי כדאי גם לארח כמה חתוליםלידיעתך, ג'וק מספרים הוא האויב הכי גדול של דג הכסף, אל תהרגי אותו,אולי הוא דוחה אבל הוא יחסל לך את דג הכסף שהוא מזיק מאוד לבגדים.
ואת הנחשים !אולי כדאי גם לארח כמה חתולים
שיחסלו את העכברים..
זה מספריים.ידוע לכם איזו הדברה עובדת עליו? יש בביתנו כנראה משפחה ברוכה כזו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים