איך קוראים לתוסף למייל - שמצלצל כשמגיעה הודעה חדשה?

• הוסף לסימניות
היות ואצלי הכל בעברית, אז זה יעזור לכם.
לגבי הסקריפטים, אף פעם לא השתמשתי בזה, ואיני יודע מה זה.
לגבי הצליל- המיקום במחשב לצליל.
הסבר על התמונות הבאות:
1. לשונית 'חשבונות'.
2. לשונית 'כללי'.
3. אופצית 'מתקדם' בתוך 'כללי'.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 95.7 · צפיות: 10
  • ללא שם1.jpg
    KB 77.1 · צפיות: 11
  • ללא שם2.jpg
    KB 32.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;942970:
היות ואצלי הכל בעברית, אז זה יעזור לכם.
לגבי הסקריפטים, אף פעם לא השתמשתי בזה, ואיני יודע מה זה.
לגבי הצליל- המיקום במחשב לצליל.
הסבר על התמונות הבאות:
1. לשונית 'חשבונות'.
2. לשונית 'כללי'.
3. אופצית 'מתקדם' בתוך 'כללי'.

תודה!
וואו, זה לגמרי שונה.. איך מגיעים לזה בצורה כזאת?

התקנתי דרך הקישור ששמת.. וזה ירד לי כקובץ שלא נפתח, ורק גררתי אותו לחלון התוספים...

תודה רבה זה עוזר לי מאוד!

נ.ב. אני גם לא מוצאת אצלי במחשב קובץ התקנה של זה...:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;943094:
אז יהיה באנגלית. מה קרה?

זה מאוד לא נוח לעומת העברית, ואין את כל האפשרויות...
והוא גם לא משמיע לי את הסאונד שאני בוחרת לו... :confused:

דרך איפה אתה מגיע לחלונית האפשרויות?

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על האיקון של התוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה